Cine este proprietarul Winmasters?

Winmasters este o marcă a companiei WM Interactive Limited, care a fost înregistrată în Malta la 15 mai 2014. Sediul său central este listat ca 170 Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta, cu numărul de înregistrare a companiei C-65151 și este reglementat de Malta Gaming Authority (MGA). Winmasters își operează serviciile de pariuri sportive și cazinou sub Licența nr. MGA/B2C/275/2014, eliberată la 01.08.2018. Principalul om din companie este Stephen John Thornton.

Winmasters Casino este un site de jocuri de noroc online creat și lansat de Highweb Services Limited, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta și licențiată în conformitate cu legile Regatului Unit și ale guvernului maltez. Principalul om al Highweb este Anastasia Neocleous. Adresa acestei companii este Anna Maria Lena Court, Flat 201, 64 Agiou Georgiou Makri Larnaca, 6037 Cyprus.

Accesarea site-ului
Pentru a accesa site-ul, jucătorii trebuie să se conecteze printr-un browser. Site-ul este compatibil cu aproape orice browser și dispozitiv, iar jucătorii au libertatea de a alege ceea ce preferă. Mai mult decât atât, jucătorii sunt întâmpinați cu jocuri captivante, promoții exclusive și servicii excelente.

Bonus de bun venit
Deoarece cazinoul oferă mai multe jocuri, ele oferă la rândul lor, mai multe oferte și promoții pentru a se potrivi tuturor jucătorilor săi. Aceste oferte includ pariorii, jucătorii bingo și jucătorii de cazinou . Toți jucătorii noi sunt eligibili pentru bonusul de bun venit.
Jucătorii sunt, de asemenea, îndemnați să citească integral termenii și condițiile de joc, precum și alte cerințe, cum ar fi cerințele de pariere, înainte de a participa la oricare dintre jocuri.

Design site web
Cazinoul Winmasters are un site web simplu, cu un aranjament curat și un aspect îngrijit, nimic prea nebunesc sau complicat. Toate jocurile  sunt bine aranjate pe pagina principală, cu excepția pariurilor sportive. Există mai multe meniuri, o filă de navigare și o bară de căutare, toate acestea permitând navigarea ușoară. Interfața și experiența utilizatorului sunt, de asemenea, grozave.

Top jocuri și furnizori
Toate cele 1198 de jocuri  pot fi accesate chiar de pe pagina de pornire. Sunt peste 1000 de sloturi video , peste 20 de jocuri jackpot și peste 40 de jocuri de masă și cărți. Unele dintre jocurile de top afișate pe pagina de start sunt Bonanza, Temple Of Wealth și The Wild Chase.
Sunt mai mulți dezvoltatori care adaugă mereu jocuri noi în portofoliul site-ului, cum ar fi Big Time Gaming, Evolution Gaming, IGT și NextGen.

'; } else { echo '
'; } ?>

Metode de plată
Jucătorii au cel puțin nouă opțiuni din care să aleagă pentru depunerea/retragerea de numerar.Acestea includ Visa, Maestro, Skrill și Paysafecard. Unele dintre metode au taxe de tranzacție, în timp ce altele nu. Există, de asemenea, alți termeni de utilizare și cerințe, cum ar fi limite de depunere și retragere.

Asistență pentru clienți și licență
În cazul oricăror probleme, jucătorii pot vizita pagina Întrebări frecvente pentru a găsi câteva soluții rapide la întrebările lor. Jucătorii pot accesa opțiunea de asistență prin chat live din Pagina de ajutor.Acest lucru le permite să aibă o conversație individuală cu agenții  Winmasters. De asemenea, pot alege să-și trimită întrebările prin e-mail.

Concluzie
Winmaster este mai mult sau mai puțin un ghișeu unic unde jucătorii pot juca jocuri de cazinou , iar pariorii găsesc aici unele dintre cele mai bune piețe de pariuri sportive din lume . Unele dintre jocurile de cazinou includ Slot-uri, Bingo, Jocuri de masă și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri