Metode de depuneri/retrageri la Winmasters

Principalele metode de plată la Winmasters sunt Visa, Mastercard, Paysafecard și Skrill. Depozitele sunt procesate instantaneu folosind carduri de debit sau de credit, portofele electronice sau carduri preplătite. Timpul de procesare a depunerii sau retragerii poate varia în funcție de metoda de plată selectată.

Despre metodele de depunere

Paysafecard este o metodă de plată preplătită care nu necesită un cont bancar pentru a o utiliza,constând într-un card ce-l puteți achiziționa dintr-un magazin sau un alt spațiu comercial. Asta înseamnă că nu trebuie să partajați date personale. Cardul are un cod PIN format din 18 cifre.

Paysafe Group deține Paysafecard, Skrill și Neteller.

Mastercard alimentează cardul preplătit Paysafecard, care poate fi folosit ca un card de credit. Deținătorii trebuie să transfere o anumită sumă de bani din contul Paysafecard pe cardul preplătit pentru a-l menține activ.

Paysafecard are o aplicație mobilă gratuită pe care o puteți utiliza pentru a vă verifica soldul și cea mai apropiată locație pentru a cumpăra voucherul.

Pentru a utiliza cardul, trebuie să cumpărați voucherul special cu PIN-ul de 16 cifre într-unul dintre punctele de vânzare. Plătiți folosind codul din voucher pe măsură ce utilizați platforma de pariuri.

Orice comerciant poate utiliza Paysafecard, dar este recomandat în special companiilor din domeniul jocurilor de noroc , gaming-ului, întâlnirilor online și agențiilor de turism.

Ce este Skrill?

Skrill a devenit parte a Grupului Paysafe în 2015. Activitatea sa este reglementată de Financial Conduct Authority din Marea Britanie. Accentul principal al acestei metode de plată sunt transferurile de bani.

Skrill are, de asemenea, un card preplătit, care este disponibil în GBP, EUR, USD și PLN.

Skrill este o metodă de plată convenabilă și instantanee. Puteți trimite și primi bani foarte ușor. Trebuie să deschideți un cont pentru a utiliza Skrill. Când faceți acest lucru, îl puteți utiliza și ca portofel electronic.

Skrill oferă o varietate de bonusuri și oferte speciale de utilizat pe Winmasters și alte platforme de jocuri de noroc online. Turneele de poker și cazinourile online folosesc și  ele Skrill.

FAQ

Întrebările frecvente pe care utilizatorii le au despre depozite includ întârzieri și limite. Dacă ați făcut o depunere, dar suma nu a fost creditată în contul dvs. Winmasters , trebuie să verificați timpul de procesare necesar pentru acea metodă. Dacă această perioadă de timp a trecut, trimiteți departamentului de asistență pentru clienți, numele dvs. de utilizator, metoda de plată selectată și orice mesaj de eroare care a fost afișat când ați încercat să efectuați depunerea.

Există limite la depozite?

Fiecare metodă de plată are limite de depozit prestabilite de Winmasters . În cazuri speciale, este la discreția companiei să modifice limitele de depozit, dacă este necesar. Cu toate acestea, vă puteți seta propriile limite de depunere. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la contul dvs., accesați secțiunea „Contul meu”, de unde veți putea seta limite zilnice, săptămânale și/sau lunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *