Live chat pe William Hill

Toate întrebările pe care le pun clienții William Hill în legătură cu utilizarea platformei online sau prin apicație sunt direcționate către echipa de servicii clienți, prin chat live. Alternativ, poți solicita ajutor de la centrul de asistență. Tot ce trebuie să faci este să accesezi un link pus la dispoziție de platformă, cu ajutorul căruia vei fi direcționat către pagina centrului. Sub acest link, există un altul, pentru întrebări legate de magazin sau de serviciile telefonice, dar și acesta te va duce tot la pagina centrului de asistență.

Odată ajuns acolo, primul lucru pe care îl vei vedea este o listă de întrebări frecvente. Dacă îți găsești răspunsul la întrebare acolo, nu mai e nevoie să contactezi chat-ul live. Prima întrebare de pe listă este: „Ce opțiuni de depunere și retragere pot folosi?”. Înainte de a ajunge la răspuns și la celelalte întrebări, iată ce au avut de spus oamenii despre chat-ul live de la William Hill pe Trustpilot.

„Serviciu bun când ai nevoie de ajutor pentru orice pariu sau problemă, angajații te ajută rapid și nu am avut nicio neplăcere când am vorbit cu ei pe chat-ul live.”

„Cotele excelente și mizele decente aduc mereu profit. Primesc asistență foarte bună pe Twitter. Singura problemă este chat-ul live, care nu funcționează la standardele de calitate obișnuite pentru William Hill.”

„Sincer, la o asemenea dimensiune și reputație, serviciul de suport clienți pe care îl oferă această companie e o glumă proastă. Angajații de pe live chat sunt slab pregătiți.”

Acum să trecem la metodele de plată. Acestea includ carduri de debit, portofele electronice, carduri de credit (cu excepția cazului în care ești stabilit în Marea Britanie, situație în care nu este permis), Apple Pay, servicii bancare online, transferuri bancare și chiar bonuri de numerar și carduri preplătite. Cazinoul recomandă cardurile de debit ca fiind o modalitate simplă și sigură de a-ți alimenta contul. Depunerea minimă pe care trebuie să o faci prin card de debit este de 5 lire. Pe 14 aprilie 2020, guvernul britanic a interzis plățile cu cardul de credit către cazinouri. Dacă joci din altă țară, poți folosi un card de credit pentru a-ți finanța contul la William Hill. Depunerea minimă este tot de 5 lire.

Alte întrebări frecvente pe care le pun utilizatorii William Hill:

  • Mi-am uitat datele de conectare, ce trebuie să fac?
  • Cum pot verifica dacă pariul gratuit a fost creditat în contul meu?
  • Vreau să-mi retrag câștigurile, de ce mi s-au cerut anumite documente?
  • Cum îmi pot verifica contul?
  • De ce nu pot să îmi încasez pariul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *