William Hill depunere minimă

William Hill oferă un număr relativ mare de metode de depunere pentru clienții din întreaga lume: un total de 39. Deși multe dintre aceste metode sunt caracteristice pieței generale, varietatea mare indică faptul că platforma se angajează să facă tranzacțiile bancare cât mai convenabile posibil.

Cele mai populare metode de depunere

Cazinoul acceptă carduri de credit Visa, Mastercard și Maestro, precum și carduri de debit afiliate Visa sau MC. Dacă dorești, îți poți alimenta contul folosind PayPal. Aceasta este una dintre cele mai rapide și mai convenabile metode de depunere. La fel ca PayPal, Skrill poate fi încărcat în avans și nu îți divulgă informațiile către operatorul de pariuri.

Alte opțiuni includ transferul bancar ACH și transferul bancar tradițional. ACH este o modalitate rapidă și ieftină de a transfera bani direct dintr-un cont curent în contul tău de cazinou.

În plus, poți opta pentru un card preplătit William Hill Play+, care poate fi alimentat în avans și folosit pentru depuneri și retrageri instantanee. Soldul poate fi retras în numerar de la o mulțime de ATM-uri, fiind disponibil chiar și pentru cumpărături oriunde se acceptă cardurile Discover.

Nu în ultimul rând, poți face depuneri în numerar la oricare dintre locațiile fizice ale cazinoului, chiar și dacă ai cont online.

Depunere minimă

Depunerea minimă necesară pe platforma William Hill variază în funcție de metoda de plată aleasă. De obicei, se situează în intervalul 5 – 25$, indiferent de locație sau metodă de plată. Există însă și limite individuale pentru fiecare țară în parte.

Depunerile prin card de credit și de debit sunt instantanee, iar minimul este de 5$. Maximul se ridică la 99.000 de dolari.

Skrill și PayPal sunt, de asemenea, instantanee, suma minimă acceptată fiind ceva mai mare, de 10 dolari. Nu există o sumă maximă de depunere pentru Skrill, dar pentru PayPal, aceasta este plafonată la 5.500 de dolari. Transferul ACH vine cu un minim de 10$ și un maxim absolut de 100.000$. Deoarece acest transfer este instantaneu, la fel ca celelalte menționate până acum, poți începe să pariezi imediat ce l-ai încheiat.

Depunerile prin intermediul cardului Play+ de la William Hill vin cu o sumă minimă impusă de 20 de dolari și o limită superioară variabilă. Pentru depunerile în numerar nu există nici limite superioare, nici limite inferioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *