În mediul caselor de pariuri, competiția pentru captarea noilor clienți este foarte intensă, în special în contextul expansiunii masive a industriei. Cu toate acestea, Unibet se evidențiază ca una dintre principalele case de pariuri active în România, datorită ofertei sale remarcabile de pariuri.

Unibet a construit o reputație solidă și este cunoscută pentru capacitatea sa de a atrage un număr semnificativ de jucători în țara noastră de-a lungul anilor. Pe lângă secțiunea impresionantă de pariuri sportive, Unibet oferă și opțiuni de joc notabile în cazinoul său, cazinoul live, bingo și poker, ceea ce face ca platforma să fie atractivă pentru jucătorii din diferite domenii ale jocurilor de noroc.

Cum să vă înregistrați la Unibet 

'; } else { echo '
'; } ?>
  1. Intră pe site-ul cazinoului Unibet la secțiunea Înregistrare
  2. Înregistrarea la Unibet presupune parcurgerea a trei etape distincte, în cadrul cărora va fi necesar să furnizați datele dumneavoastră personale de contact și de utilizator.
  3. Odată ce ați completat informațiile menționate anterior, apăsați butonul “Înregistrare”. După ce ați făcut acest pas, Unibet vă va trimite un e-mail de confirmare pe care va trebui să îl deschideți pentru a vă verifica contul.
Cum să vă înregistrați la Unibet 

Bonus de bun venit pentru sport 

Unibet România le oferă jucătorilor un bonus de bun venit pentru pariuri care constă într-un pariu fără risc de maxim 300 RON. Pentru a putea obține acest bonus, trebuie să efectuați un depozit minim de 25 RON, iar bonusul este valabil doar pentru pariurile plasate înainte de începerea meciurilor.

Pentru a folosi acest bonus, pariul pe care îl plasați trebuie să aibă o cotă minimă de 1.40 pentru fiecare eveniment. Dacă pariul nu este câștigător, suma câștigată va fi creditată în contul dumneavoastră sub formă de bonus.

Pentru a putea retrage acest bonus, trebuie să pariați suma primită de 3 ori pe evenimente cu o cotă minimă de 1.40 pentru fiecare eveniment. Aveți un termen de 30 de zile la dispoziție pentru a îndeplini aceste cerințe de rulaj.

Bonus de bun venit pentru cazinou

Pentru secțiunea de cazinou Unibet pune la dispoziția clienților un bonus de 100% din prima depunere de până la 1.000 RON + 200 rotiri gratuite. Pentru a profita de acest bonus de bun venit, trebuie să faceți o depunere minimă de 25 RON. 

Bonusul în numerar trebuie pariat de 35 de ori în secțiunile de cazinou și cazinou live, și de 99 de ori în secțiunea de pariuri. Toate aceste condiții trebuie îndeplinite în decurs de 30 de zile de la momentul revendicării bonusului.

Bonus de bun venit pentru cazinou

Jocuri cu sloturi la Unibet

Cazinoul online Unibet vă oferă o selecție incredibilă de sloturi, grupate în diverse categorii, inclusiv Sloturi Clasice, Sloturi de tip Vegas și Sloturi Tematice. În cadrul categoriei de sloturi tematice, veți găsi sloturi cu acțiune, sloturi cu animale, opțiuni de fantezie, jocuri inspirate din lumea filmelor și televiziunii, sloturi cu tematică muzicală. Unibet se remarcă prin adăugarea constantă de jocuri noi în portofoliu, așa că vă recomandăm să verificați în mod regulat această categorie pentru a descoperi cele mai recente adiții.

Cele mai populare sloturi de la Unibet sunt: Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Big Bass Splash, Legacy of Dead, Hyper Joker Gold, Reel Star Dream Drop, Banana Town Dream Drop, Templar Tumble 2 Dream Drop, Grim the Splitter Dream Drop, Volatile Vikings 2 Dream Drop, etc. 

Metode de plată la Unibet

Pentru a efectua o depunere la Unibet, puteți alege una dintre următoarele metode de plată disponibile: card de credit/debit, Paysafecard, Skrill, transfer bancar, Trustly, Apple Pay sau Top Pay. Depunerile efectuate prin toate aceste modalități de plată sunt instantanee, cu excepția celor realizate prin transfer bancar.

Cum să depui și să retragi bani din contul tău de la Unibet

Pentru a solicita o retragere de la Unibet, puteți alege din următoarele metode de plată disponibile: card bancar, transfer bancar, Skrill, Neteller și Paysafecard. Procesarea retragerilor este rapidă în toate cazurile, cu excepția retragerilor prin transfer bancar, care pot dura între 1 și 2 zile lucrătoare.

În cadrul platformei Unibet puteți efectua depuneri rapide și ușoare prin intermediul transferului bancar, sau utilizând aplicația de mobile banking. De obicei, este necesar un interval de 1 până la 3 zile pentru ca banii să fie transferați în contul dumneavoastră atunci când utilizați această metodă de plată Unibet. Este important să rețineți că există un comision de 2% impus de lege pentru tranzacțiile efectuate la cazinourile din România.

Versiunea mobilă la Unibet

Unibet s-a angajat să ofere o experiență de navigare ușoară și intuitivă pe dispozitivele mobile pentru toți utilizatorii săi. Indiferent dacă accesați site-ul casei de pariuri de pe telefonul mobil sau utilizați aplicația mobilă, veți găsi aceleași caracteristici, funcționalități și jocuri de cazinou.

Versiunea mobilă la Unibet

Aplicație mobilă a cazinoului Unibet pentru iOS și Android

Până în prezent, Unibet a dezvoltat trei aplicații mobile distincte: una pentru pariuri, una pentru cazinou și una pentru poker. Pentru a descărca oricare dintre aceste aplicații, trebuie să accesați site-ul casei de pariuri folosind dispozitivul mobil și să navigați către secțiunea “Unibet Download” din colțul dreapta sus al paginii. Aici, puteți alege aplicația dorită și versiunea potrivită pentru dispozitivul dumneavoastră – fie pentru IOS, fie pentru Android. După selectarea opțiunii, puteți descărca aplicația la fel ca oricare altă aplicație pe telefonul dumneavoastră.

Aplicație mobilă a cazinoului Unibet pentru iOS și Android

Asistență și chat live

Unibet România pune la dispoziția clienților un Centru de Ajutor accesibil din secțiunea “Ajutor,” situată în partea dreaptă sus a paginii principale. În cazul în care nu găsiți răspunsul la problema sau întrebarea dvs. în acest centru, aveți opțiunea de a contacta serviciul de asistență Unibet prin intermediul Chat-ului Live, disponibil între orele 9:00 și 24:00. Butonul pentru Chat Live va fi afișat imediat ce accesați răspunsurile la întrebările din secțiunea Centrului de Ajutor.

Opinie generală și evaluarea despre Unibet. Putem avea încredere în Unibet

Unibet primește, în general, feedback pozitiv din partea jucătorilor, aceștia fiind mulțumiți de serviciile oferite de platformă. Atât secțiunea de Pariuri Unibet, cât și cea de Pariuri Live Unibet, acoperă o gamă largă de evenimente sportive, inclusiv cele populare și cele mai puțin cunoscute evenimente locale. După o analiză amănunțită, putem concluziona cu încredere că Unibet se numără printre cele mai bune case de pariuri din România.

Unibet înregistrare

Întrebări frecvente

Cât de sigură este platforma cazinoului Unibet? 

Unibet deține tehnologii de criptare de ultimă oră pentru a proteja datele personale ale jucătorilor. Prin intermediul acestor tehnologii de criptare aceștia și-au construit una dintre cele mai sigure platforme online de pariuri. 

Pot să-mi revendic un bonus de bun venit la Unibet?

Sigur, puteți obține un bonus de bun venit la Unibet. Indiferent dacă preferați să pariați pe sporturi sau să jucați la cazinou, Unibet oferă un bonus de bun venit potrivit pentru dumneavoastră. Acest bonus constă în 100% din suma depusă, de până la 1.000 RON, și vă oferă, de asemenea, 200 de runde gratuite.

Prin ce metode pot realiza depuneri și retrageri de pe platforma Unibet?

La casa de pariuri Unibet, aveți la dispoziție o varietate de metode de plată, printre care se numără: card bancar, transfer bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, Apple Pay și Top Pay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzie Unibet
6.5/10
© Copyright 2024 Fortuna Pariuri