O va opri Ucraina pe Anglia în drumul spre titlu?

„Fotbalul se întoarce acasă”. Acesta este un cântec celebru intonat de fanii englezi pentru a-și susține jucătorii. Acum, dacă cei trei lei câștigă meciul cu Ucraina, fotbalul se poate întoarce acasă și în sens propriu. Partida se va disputa pe Stadio Olimpico din Roma, pe 3 iulie, de la ora 22:00. Următoarele meciuri, în caz de victorie a Angliei, se vor juca exclusiv pe teren propriu, mai exact pe Wembley.

Etapa sferturilor de finală

În meciul cu Suedia, Ucraina a avut parte de un adversar relativ ușor, dar echipa a întâmpinat unele dificultăți, iar meciul a fost decis în prelungiri. Galben-albaștrii au marcat chiar în finalul meciului, evitând cu doar câteva minute loviturile de departajare. În sferturile de finală, însă, Ucraina are un adversar mult mai greu, și anume Anglia.

'; } else { echo '
'; } ?>

Cei trei lei au trecut de obstacolul adus de Germania, obținând o victorie aparent ușoară, dar în același timp ancorată în calități sportive. Anglia și-a asigurat astfel o confruntare mai simplă în sferturile de finală, pe care le va disputa cu Ucraina. Dacă reușesc să câștige meciul de pe Stadio Olimpico, leii vor beneficia de tot confortul de pe Wembley pentru celelalte două meciuri.

În ce formă se află echipele

Ucraina s-a prezentat destul de bine în acest campion, iar de aici încolo orice victorie suplimentară ar fi un bonus binevenit pentru gazdele simbolice. Galben-albaștrii au avut o serie de 5 meciuri în care au alternat câte o victorie cu câte o înfrângere, astfel că, după succesul din fața Suediei, este foarte probabil ca echipa să fie nevoită să se recunoască învinsă.

Anglia s-a impus cu fotbalul pe care îl practică, deși nu s-a arătat prea convingătoare în grupe, unde a obținut victorii la o diferență de doar un gol. În ultimele 10 meciuri, cei trei lei au acumulat 9 victorii, completate de o singură remiză.

Cotele caselor de pariuri

Așa cum era de așteptat, Anglia este considerată favorită, victoria fiindu-i cotată cu @1.40. Egalul e prevăzut cu o cotă de @4.50, în timp ce o victorie a Ucrainei e cotată cu @8.50.

În ceea ce privește golurile, casele de pariuri anticipează o partidă cu mai puțin de 2,5 înscrieri (@1.80). În contrast, cota pentru peste 2,5 goluri se ridică la @2.00.

Pronostic

Ținând cont de importanța meciului și de schema de joc probabil mai defensivă pe care ne-o va prezenta Ucraina, previzionăm un meci cu destul de puține goluri. Așadar, vă sugerăm să pariați pe mai puțin de 2,5 înscrieri, variantă care are o cotă de @1.80.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri