Al treilea și ultimul meci din Grupa F: Germania – Ungaria

În ziua în care se dispută meciurile Ungaria – Franța și Portugalia – Germania, care ar trebui să facă lumină în ceea ce privește clasamentul din Grupa F, vă oferim un pronostic pentru cel de-al treilea și ultimul meci din grupă, care aduce față în față echipa Germaniei și echipa Ungariei. “Mannschaftul” îi va găzdui “Magyars” pe 23 iunie, iar ora de start a meciului este 22:00.

Grupa F

În grupa F, în care se află echipele Portugaliei, Franței, Germaniei și Ungariei, lucrurile se arată extrem de interesante. După disputarea unui singur meci, Portugalia și Franța au trecut pe locurile 1 și 2, cu 3 puncte, în timp ce Germania și Ungaria au rămas cu 0. Astfel, a doua rundă pare a fi crucială pentru rezultatul general. În funcție de meciurile disputate pe 19 iunie, va deveni clar cât de nerăbdătoare vor fi echipele să intre în luptă.

În ce formă se află echipele

Înainte de startul Campionatului European, unde “Mannschaftul” a cedat cu 1-0 în fața Franței, echipa Germaniei a disputat mai multe meciuri în care a arătat diferite fețe. În singurul amical cu Danemarca, meciul s-a încheiat la scorul de 1:1. A urmat o înfrângere cu Macedonia de Nord (1:2) și luarea revanșei în fața Letoniei, partidă în care germanii au câștigat cu 7:1. Anterior, germanii mai obținuseră un succes cu scorul de 0:1.

Înainte de începerea CE20, situația din tabăra maghiară părea foarte bună. Chiar în debutul campionatului, alb-roșii au avut de înfruntat Portugalia, care le-a întrerupt seria de 11 meciuri consecutive fără înfrângere, învingându-i cu 0:3. Anterior, echipa obținuse un egal cu Irlanda (0:0), dar și victorii în fața adversarilor din Cipru (1:0), Andorra (1:4) și San Marino (0:3).

Cotele caselor de pariuri

Meciul actual reprezintă una dintre puținele ocazii în care cotele sunt cât se poate de clare. Cota pentru victoria gazdelor din Germania este de doar @1,20, în timp ce egalul e cotat cu @7,50, iar victoria maghiarilor, cu @15,00.

În ceea ce privește golurile, sunt așteptate multe șuturi care să repare golaverajul nu tocmai avantajos al germanilor și care să crească șansele de calificare de la un nivel înalt. Așadar, pariurile pentru mai mult de 2,5 goluri au o cotă de @1,45, în timp ce cele pentru sub 2,5 goluri se situează la @2,75.

Pronostic

Dacă alegem să nu ne mulțumim cu pariuri cu cote mici, vă propunem un pronostic mai neconvențional, care vine la pachet și cu un risc mai mare: Prima repriză / Scorul final – X/1, pentru o cotă de @4,00.

Raționamentul din spatele unui astfel de pariu este că Germania probabil nu va risca un atac agresiv de la bun început, iar ungurii se vor apăra bine. În repriza a doua, însă, este de așteptat ca “Mannschaftul” să preseze mai mult, câștigând astfel cele trei puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *