Top 10 sloturi de cazino pe SlotV

Platforma online SlotV pune la dispoziția jucătorilor o multitudine de sloturi. În secțiunea cazino, poți găsi sloturi cu teme diferite, dar și cu numere diferite de role sau linii câștigătoare. Există, însă, și câteva nume care ies în evidență prin popularitatea lor, fiind preferate și jucate adesea de clienții Slot V. În lista de mai jos poți afla care sunt cele mai populare 10 sloturi de pe această platformă online:

10 – Sweet Bonanza

Acesta este un slot dezvoltat de echipa Pragmatic Play. El este alcătuit din 6 role și 20 de linii de plată, pe care apar combinații ale aceluiași fruct. În afară de simbolurile cu fructe, mai poți da și de un simbol special, de tip Scatter, reprezentat de o acadea (lollipop). Acesta aduce premii mai mari. În timpul jocului, ți se oferă diferite runde bonus, dar și ocazia de a câștiga rotiri gratuite.

9 – 20 Hot Blast

Slotul online 20 Hot Blasts, conceput de EGT, te va atrage cu tema lui fructată, cele 5 role și cele 20 de linii câștigătoare. Pe lângă simbolurile cu fructe, poți nimeri și simbolul Scatter sub formă de traistă de bani („Money bag”), care îți aduce cel mai mare profit. În plus, există și un simbol Wild, reprezentat de o bombă („Bomb”), care poate înlocui toate celelalte simboluri pe a doua, a treia și a patra rolă, creând combinații câștigătoare.

8 – Extremely Hot

Un alt slot popular creat de Euro Games Technology (EGT), care este format din 5 role și 5 linii câștigătoare. El îți oferă o rundă bonus prin care îți poți dubla premiul, dar și un jackpot misterios prin care poți câștiga premii suplimentare. Jocul are ca temă fructele, dar pe lângă simbolurile cu fructe există și un simbol Scatter sub formă de stea („Star”) și un simbol Wild reprezentat de „7”, care multiplică profiturile și îți aduc cel mai mare premiu posibil în acest joc.

7 – Secrets of Alchemy

Încă o operă de artă din partea companiei EGT. De această dată, tema este alchimia, iar jucătorul are de-a face cu 5 role și 25 de linii câștigătoare. Jocul cuprinde diferite simboluri legate de știință, cum ar fi cărți, flacoane de sticlă, chimiști și altele. De asemenea, există un simbol special, de tip Scatter, care îți aduce diferite premii, dar și până la 7 rotiri gratuite dacă apare pe prima, a doua sau a treia rolă. Bonusul îți dublează profitul și îți oferă ocazia de a concura pentru jackpotul misterios.

6 – Shining crown

După cum sugerează și titlul, avem un slot clasic, cu fructe, alcătuit din 5 role și 10 linii de plată fixe. El a fost creat de EGT, ceea ce înseamnă că poți să participi în runda bonus pentru a-ți dubla câștigurile, dar și să concurezi pentru jackpotul misterios, fază în care trebuie să ghicești 3 cărți de aceeași culoare pentru a câștiga jackpotul asociat simbolului respectiv. Simbolurile din joc sunt reprezentate de fructe, dar există și două simboluri Scatter. Primul este o stea, care îți aduce premii de fiecare dată când apare pe prima, a doua și a cincea roală, în timp ce simbolul Scatter standard, reprezentat de “$”, aduce la rândul lui premii generoase.

5 – Burning Hot

Acest joc cu fructe merită să se afle în top 5 pentru că este preferat de mulți jucători. Burning Hot a fost creat de EGT și are 5 role și 20 de linii câștigătoare. Pe lângă simbolurile cu fructe, mai include și două simboluri Scatter: simbolul “$”, care poate apărea oriunde pe ecran, aducându-ți un premiu, dar și steaua („Star”), care îți aduce premii doar dacă apare pe prima, a treia și a cincea rolă. Simbolul Wild sub formă de trifoi („Clover”) poate înlocui toate celelalte simboluri cu excepția celor de tip Scatter, contribuind astfel la crearea combinațiilor câștigătoare.

4 – Flaming Hot

Clasicii nu mor niciodată. Această idee se aplică și slotului Flaming Hot, un slot cu fructe conceput de EGT, care conține 5 role și 40 de linii câștigătoare. Tocmai numărul mare de linii câștigătoare face jocul atât de incitant, căci aduce o multitudine de ocazii ca simbolurile câștigătoare să apară, aducând profituri pariorului. Pe lângă mere, cireșe, struguri și pepeni, jocul mai include și simbolul Scatter „$”, care asigură premiul cel mare, de 20.000 de diamante, și simbolul „Wild” care poate înlocui toate celelalte simboluri pe a doua, a treia și a patra rolă. În plus, există și un jackpot misterios, și o rundă bonus în cadrul căreia pariorul își poate dubla profiturile.

3 – Dazzling Hot

Slotul cu fructe Dazzling Hot, creat de EGT, e alcătuit din 5 role și numai 5 linii câștigătoare, dar numărul acesta mic de linii nu este un motiv suficient de bun încât să nu așezăm jocul pe locul al 3-a. De altfel, el e iubit de foarte mulți jucători. Pe lângă simbolurile cu fructe, Dazzling Hot mai include și un simbol Scatter, care poate apărea pe orice rolă, aducând câștiguri. E disponibilă și runda de dublare, iar la nivelul destinat jackpotului ai ocazia de a câștiga o sumă destul de importantă de bani.

2 – 40 Super Hot

Aceasta este continuarea celui mai iubit slot, 20 Super Hot, dar în cazul variantei 40 Super Hot, pe lângă cele 5 coloane există și 40 de linii câștigătoare, deci șanse de două ori mai mari de a nimeri combinații câștigătoare. Cel mai mare avantaj al jocului constă în RTP-ul mare, care se situează la valoarea de 95,81%. Asta înseamnă că, dacă pariezi 100 de dolari, te poți alege cu încă 95, iar dacă ai noroc, câștigul poate fi chiar și mai mare. Jocul include simboluri cu fructe, simbolul Scatter în formă de stea, care aduce cel mai mare profit, și simbolul Wild „7”, care aduce profituri însemnate și înlocuiește orice alt simbol, creând astfel o linie câștigătoare.

1 – 20 Super Hot

Iată-l! Campionul din topul nostru. 20 Super Hot este slotul online cel mai jucat. El a fost creat de EGT și pune la dispoziție 5 role, 20 de linii câștigătoare, o rundă bonus pentru dublarea profiturilor, dar și un jackpot misterios, care presupune ghicirea culorilor unor cărți. Jocul conține fructe, dar include și simboluri speciale, de tip Scatter și Wild. Noi am analizat cu mare atenție interesul manifestat de pariorii de pe SlotV față de diferitele sloturi și am stabilit fără nicio urmă de îndoială că acesta este jocul care îi atrage pe cei mai mulți. El îți oferă posibilitatea de a paria cu bani reali, dar ai și varianta de a încerca întâi versiunea demo. În 20 Super Hot, premiile sunt mari, iar plăcerea de a juca, și mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *