Este imposibil să te mergi printr-un oraș din România și să nu observi cel puțin o sucursală Superbet pe timpul plimbării. Sunt mai numeroase ca oricând. Deși pandemia a scăzut puțin activitatea acestora, mai toate agențiile stradale au rămas deschise.

Cum se face înregistrarea la Superbet?

În ultimii ani, casa de pariuri Superbet a trecut printr-un proces de redesign a site-ului și a funcțiilor acestuia. Dacă prin 2015 te rugai de site să se încarce pentru a plasa un pariu, acum lucrurile sunt exact pe dos. Fără să-mi dau seama de faptul că site-ul este în schimbare, m-am mirat la un moment dat de cât de repede s-a încărcat, fiind obișnuit să aștept secunde bune. 

'; } else { echo '
'; } ?>

De asemenea, procesul de înregistrare la Superbet a fost simplificat.

Tema agenției de pariuri este acel roșu intens arhicunoscut. Cu aceeași culoare regăsim butonul de Înregistrare în colțul din dreapta sus. După apăsarea acestuia, suntem redirecționați către un formular care trebuie completat cu datele personale. Odată cu completarea sa, suntem de acord în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Site-ul însuși recomandă completarea corectă a formularului, deoarece completarea cu informații incomplete sau greșite atrage suspendarea contului. Astfel se evită tentativele de fraudă și se descurajează folosirea conturilor multiple.

După completarea formularului, vei primi un e-mail cu datele de autentificare. După apăsarea butonului ACTIVEAZĂ CONTUL poți începe să pariezi.

Superbet bonus

Experiența Superbet este una completă. Fie că joci pariuri sportive, fie că preferi cazinourile sau loteria, Superbet îți vine întotdeauna în ajutor.

Pentru a primi un bonus Superbet, trebuie doar să faci o depunere de până la 500 de lei și vei primi ca bonus 100% din valoarea depozitată. Ba chiar mai mult – ai posibilitatea să utilizezi acest bonus atât în cazino, cât și pentru pariuri sportive. Singura diferență este că cerințele de rulaj sunt puțin diferite.

Superbet

Încă un aspect care nu se regăsește la toate agențiile de pariuri este faptul că Superbet nu oferă bonusul de 100% la depunerile de până în 500 de lei doar o dată, ci de 3 ori. Astfel, te poți bucura de bonus chiar și la a treia depunere. Pentru ca jucătorii să beneficieze la maxim de aceste bonusuri, ei depozitează de obicei sume care să fie foarte apropiate de 500 de lei.

Care este diferența dintre Superbet, Betano, eFortuna și Unibet?

Superbet dispune de una dintre cele mai largi răspândiri ale agențiilor stradale, împăr

ind locurile fruntașe cu Fortuna și Casa Pariurilor. De aceea, uneori este mult mai la îndemână să depui bani direct din aceste agenții. La superbet poți depune fără să ți se perceapă vreun comision la orice agenție stradală din orașul tău (și crede-mă că sigur ai una prin apropiere). De exemplu, Betano nu are agenții fizice deschise, ei bazându-se mai mult pe pariurile și pe cazinourile online.

Spre deosebire de toate celelalte case de pariuri, Superbet a pornit oarecum de jos. Această agenție a trebuit să-și recâștige încrederea jucătorilor după ce la început avea cote foarte mici și prea puține variante de pariere. Deși nici acum Superbet nu are atât de multe sporturi cum are, de exemplu, Unibet, aceasta și-a recăpătat popularitatea în ultima vreme. Atât existența agențiilor stradale la fiecare colț, cât și actualizarea softurilor și a serverelor site-ului au dus la creșterea încrederii pariorilor din toată țara.

Aplicația mobilă Superbet și interfața site-ului

Unii oameni preferă să intre direct pe site-ul agenției pentru a plasa un pariu sau pentru a juca la aparate. Alții aleg opțiunea de a descărca aplicația de pe site-ul oficial, deoarece de obicei folosirea acesteia prezintă mai multe beneficii. După cum am spus și mai sus, site-ul este pe un trend ascendent în ceea ce privește optimizarea acestuia. Paginile se mișcă fluent și navigarea se realizează rapid, indiferent de platforma de pe care intri (Windows, iPhone sau telefon/tabletă cu Android). Având în vedere că majoritatea jucătorilor dorește să plaseze pariuri cât se poate de repede, Superbet reprezintă o alegere foarte bună pentru orice parior.

Când vine vorba despre aplicația mobilă, aceasta este împărțită în două categorii – Sports și Games.

Dacă de obicei optezi pentru gama variată de tipuri de pariuri sportive de la Superbet, atunci recomand să descarci aplicația Sports. Printre funcționalitățile cheie ale acesteia întâlnim:

  • player video avansat – peste 17.000 de evenimente LIVE pe an
  • statistici integrate
  • notificări în timp real
  • posibilitatea de a da share biletelor și pariurilor
Super Bet România

Deși din arsenalul unui jucător adevărat nu ar trebui să lipsească niciuna dintre cele două aplicații, pentru cei care preferă cazinourile recomand aplicația de jocuri. Aceasta este foarte bine optimizată și recent a fost adăugată posibilitatea de a juca cu dealeri LIVE. De asemenea, jucătorii noi primesc anumite bonusuri disponibile doar în cazino.

Un joc nou și foarte interesant face furori la Superbet

În cazinoul Superbet a fost lansat recent un joc pe nume “Aviator”. Acesta a ajuns în foarte scurt timp în topul celor mai jucate aparate din întreg cazinoul datorită interfeței inedite. Chiar și cei mai vechi jucători susțin că nu au mai văzut așa ceva până acum. Jocul combină elementele păcănelelor cu cele ale pariurilor sportive, lucru inedit care a stârnit atenția tuturor.

Jocurile sunt foarte scurte și poți câștiga sume impresionante de bani în doar câteva minute. În același timp, există și posibilitatea de a pierde la fel de mulți bani într-un timp foarte scurt!

Păreri Superbet. Ce spun pariorii?

Cea mai mare problemă a oamenilor care vor să-și facă un cont nou la Superbet este existența review-urilor negative pe internet. Ideea este că ele datează în general de pe vremea când agenția abia își deschisese portalul online. Fiind o casă de pariuri de tradiție în ceea ce privește pariurile offline, Superbet a făcut la un moment dat pasul către online. Bineînțeles, nu le-a ieșit din prima. Paginile se încărcau greu și pariurile se plasau într-un timp prea îndelungat, dezavantajându-i pe jucători.

Ce trebuie să înțeleagă jucătorul român este că acum aceste probleme nu mai există. Ele sunt de domeniul trecutului. În prezent, pot spune că Superbet deține una dintre cele mai bune platforme online (site-ul împreună cu aplicațiile mobile).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înregistrare Superbet
6.5/10
© Copyright 2024 Fortuna Pariuri