Stanleybet este consacrată pe piața de pariuri sportive din România. Haideți să vedem împreună ce are de oferit această agenție de pariuri!

Înființată în 2012, Stanleybet este o agenție de pariuri din România de la gigantul internațional Stanleybet gaming. Compania, fondată în 1958, a fost un lider pe piața pariurilor din Regatul Unit timp de decenii bune. Având în vedere că a decis recent să se extindă, Stanleybet există acum în foarte multe țări europene, printre care și România. Acum, Stanleybet le oferă jucătorilor șansa de a paria în principal pe fotbal, dar și alte sporturi, atât în agențiile stradale cât și pe site-ul oficial al companiei.

Stanleybet este acum una dintre casele de pariuri din România mai puțin cunoscute, însă oferta acestora este una destul de interesantă.

'; } else { echo '
'; } ?>

Bonusuri pentru toți jucătorii

Având în vedere faptul că există mai multe secțiuni valabile pe Stanleybet online, mai multe tipuri de bonusuri sunt disponibile pentru jucători. Fiecare bonus se mulează pe cerințele fiecărui tip de jucător. Există, deci, o varietate foarte interesantă la Stanleybet.

În mod regulat, vei putea obține bonusuri variate, precum rotiri gratuite, turnee și bani înapoi de la Stanleybet. Dacă ai cont deschis și activ, atunci cu siguranță poți primi destul de des promoții. Trebuie doar să verifici mai mereu, deoarece acestea se pot epuiza extrem de repede.

Când primești un bonus Stanleybet, trebuie să ții cont de faptul că se aplică un set de reguli de pariere. Doar jucătorii de peste 18 ani pot în primul rând să-și deschidă cont la agențiile de pariuri din țara noastră. Aceeași categorie de vârstă este eligibilă și pentru a primi diferitele tipuri de bonusuri oferite de Stanleybet.

Stanleybet Pariuri Sportive

Pariuri sportive…și nu doar atât!

Așa cum o sugerează și numele, Stanleybet.ro este o casă de pariuri online, dar pe acest site sunt disponibile și multe alte  activități pentru jucători. Pe lângă sutele de pariuri pe zecile de sporturi disponibile la Stanleybet, jucătorii se pot bucura și de mese de poker, cazinouri live, păcănele și sporturi virtuale. Avem parte, deci, de o agenție de pariuri online absolut completă, potrivită pentru jucătorii care vor să mai schimbe uneori jocurile sau pariurile.

Totuși, Stanley s-a axat puțin mai mult pe pariurile sportive. În general, la Stanleybet joacă cei care  sunt foarte  pasionați de sporturi. Există o mulțime de evenimente bazate pe sport. Vei găsi, deci, toate tipurile de pariuri pe care nu ți le-ai imaginat vreodată.

În schimb, în ceea ce privește jocurile de masă, vei găsi o ofertă destul de sărăcăciosă, care are însă strictul necesar.

Păcănele interesante și jocuri live dealer la Stanleybet

Stanleybet ne pune la dispoziție o gamă de jocuri de tip slot de la dezvoltatori precum NetEnt, Betsoft și World Match. Dar, luând în considerare faptul că alte case de pariuri precum Fortuna, Unibet sau Betano ne oferă jocuri de la mult mai mulți dezvoltatori, oferta cam slăbuță este un mic dezavantaj la Stanley.

Printre cele mai cunoscute jocuri regăsim fan-favourite-ul Book of Ra, dar și alte sloturi precum Cowboys Go West sau Burning Hot. 

Din păcate, pe versiunea online din România ne putem juca live doar Blackjack și Ruleta. Acesta  poate fi un mic dezavantaj pentru cei mai pasionați de jocuri de  gambling live. Totuși, site-ul este în creștere, deci merită să mai arunci din când în când o privire peste secțiunea Live Casino să vezi dacă a mai apărut câte ceva. Dezvoltatorii site-ului lucrează încontinuu pentru a oferi jucătorilor tot ce-i mai bun.

Site-ul și aplicația mobilă

Când vine vorba de design-ul site-ului Stanleybet, nu avem nimic de reproșat. Interfața este curată și simplă, dar nu atrage neapărat prin ceva anume. Primești tot ce ai nevoie, deoarece Stanleybet are un site bine optimizat și organizat, unde poți naviga cu ușurință extrem de rapid.

Poți accesa pagina web și de pe telefon sau de pe tabletă, atâta timp cât ești în România. Dacă te afli în altă țară, serverul va detecta automat țara și dacă aceasta este acoperită de Stanleybet, atunci vei fi redirecționat către site-ul din țara respectivă. Versiunea mobilă nu este diferită de cea desktop și vei avea parte, în general, de aceleași jocuri și caracteristici.

Din păcate, Stanleybet nu dispune de o aplicație mobilă, fapt care i-ar dezamăgi pe mulți dintre pariorii români. Din punctul meu de vedere, cei de la Stanley ar trebui să scoată o aplicație mobilă în România cât mai repede, pentru a câștiga clienți.

Stanleybet pariuri

Metode de depunere la Stanleybet

Când vine vorba de metode de depunere, jucătorii au posibilitatea de a alege dintre multe opțiuni. Cardurile de credit și de debit sunt acceptate, pe lângă o mulțime de alte metode de tip e-wallet precum PayPal, Skrill sau Postepay. De asemenea, îți poți depune fonduri prin transfer bancar. Deși nu avem o varietate prea mare de metode de depunere, acestea sunt mai mult decât de ajuns pentru un jucător de rând.

Indiferent de metoda de depunere pe care ai ales-o, trebuie să știi că vei putea depozita minim 20 de lei. Acesta este un lucru foarte bun, deoarece majoritatea agențiilor din România necesită depozite care încep de la sume mai mari.

Păreri Stanleybet

Stanleybet.ro este un site de gaming online care oferă jucătorilor o gamă destul de mare de posibilități. Acest site este dedicat în principal microbiștilor și fanilor sporturilor precum baschet sau handbal, deoarece oferta pentru gambling este una destul de săracă. Totuși, aceste puține jocuri disponibile la Stanleybet fac parte din categoria celor mai jucate din lume, de la distribuitori de renume precum NetEnt, Betsoft sau World Match.

Stanleybet oferă jucătorilor săi un suport live extrem de rapid și de calitativ și, în același timp, bonusuri consistente. Totuși, lipsa unei aplicații mobile este un dezavantaj care este luat în considerare de oricine se gândește să-și deschidă cont la Stanley.

Per total, părerea noastră este că Stanleybet nu și-a atins încă apogeul. Este o casă de pariuri în continuă dezvoltare și sperăm că în următorii ani nu ne va dezamăgi, lărgindu-și oferta de jocuri online live și creând o aplicație pentru mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înregistrare Stanleybet
6.5/10
© Copyright 2024 Fortuna Pariuri