A sosit momentul: Italia – Anglia

Pe 11 iulie, de la ora 22:00, echipa Italiei va înfrunta echipa Anglia pe stadionul Wembley, din Londra, pentru a stabili câștigătoarea titlului european din acest an. Confruntarea este atât de interesantă, încât va captiva o mare parte a publicului fotbalistic, care va fi cu siguranță cu ochii pe acest duel.

Finala

Iată că această ediție se apropie de final, iar una dintre echipele considerate inițial favorite va pleca plângând după meci. Italia își continuă seria fără înfrângere, care a ajuns la peste 30 de partide, însă rămâne de văzut dacă o va putea păstra și duminică, după meciul cu Anglia. „Squadra Azzura” a trecut fără ezitare de grupe, după ce a obținut 3 victorii din 3 meciuri disputate, având un golaveraj de 7:0. Dificultățile pentru „Azzurri” au venit abia în etapele eliminatorii ale turneului. Pentru început, Italia a tremurat în fața Austriei, în meciul din optimile de finală (câștigat cu 2-1), iar apoi în fața Belgiei (2-1). În semifinale s-a ajuns la penalty-uri, iar Italia a fost echipa mai precisă și le-a câștigat.

Anglia a trecut de Grupa D după ce a obținut două victorii și o remiză. În faza optimilor, echipa a înfruntat adversarii solizi din Germania, pe care i-a învins cu 2-0, iar în meciurile din optimi și sfeturi a avut parte de adversari mai ușori, mai precis, Ucraina (0-4) și Danemarca (2-1). Marele avantaj al celor de la Three Lions în viitorul meci cu Italia va fi stadionul pe care se va desfășura partida, și anume Wembley, plin cu zeci de mii de fani, în majoritate englezi.

În ce formă se află echipele

Așa cum am menționat deja, Italia nu a pierdut niciun meci în mai bine de 30 de partide consecutive. Impresionant este faptul că ultimele 14 meciuri consecutive s-au încheiat cu victoria „Squadrei”, excepție făcând meciurile care nu au fost câștigate în timpul regulamentar de joc, ci după prelungiri și/sau penalty-uri (inclusiv meciurile cu Austria și Spania).

„Cei trei lei” au trecut și ei de rivali importanți, dar în acest moment, jucătorii lui Southgate au la activ 12 meciuri consecutive fără înfrângere. Victoriile sunt în număr de 11, dar e discutabil dacă meciul cu Danemarca, adjudecat în prelungiri, se consideră victorie sau remiză.

Cotele caselor de pariuri

Deși Anglia va avea un avantaj psihologic datorită faptului că joacă pe teren propriu, cotele de la casele de pariuri sunt echilibrate, ceea ce se datorează probabil formei minunate pe care a arătat-o Italia. Victoria celor din „Squadra Azzura” are o cotă de @2.90. Remiza e prevăzută cu un multiplicator de @3.00, în timp ce o victorie a gazdelor din Anglia se situează la @2.70.

Pronostic

Multe dintre meciurile disputate până acum în campionat s-au încheiat la egalitate, ceea ce a dus la prelungiri și, în unele cazuri, la lovituri de departajare. Acest fapt indică o probabilitate mare ca și această partidă să aducă egalitate la finalul timpului regulamentar de joc. Așadar, vă sugerăm să profitați de cota de @3.00, marcând un scor de X pentru cele 90 de minute regulamentare ale meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *