Slotul video Fruit Party

Acest slot demonstrează că fructele pot da o petrecere de pomină. Muzica răsună, rolele se învârt, iar fructele dansează în număr mare pe ecran.

Recenzie joc


Echipa Pragmatic Play a dezvoltat un slot care seamănă destul de mult cu Sweet Bonanza. Între cele două există însă câteva diferențe notabile, cum ar fi dimensiunea grilei și setările slotului. Coloana sonoră este și ea destul de simpatică, creând o atmosferă pozitivă și caldă.

'; } else { echo '
'; } ?>

Sunt permise pariurile între 0,2 și 100 dolari/lire/euro pe rotire. Poți câștiga dacă ai 5 sau mai multe simboluri identice pe orizontală sau pe verticală. În plus, în mod deloc surprinzător, simbolurile noi înlocuiesc rapid combinațiile câștigătoare, generând noi combinații câștigătoare și mai multe câștiguri la rând.

Interesant e că multe dintre sloturile acestea simpatice nu sunt chiar atât de naive pe cât ar părea la prima vedere. Ele au în spate formule matematice atent calculate. Fruit Party nu se încadrează în niciun caz în tiparul de volatilitate specific echipei Pragmatic Play, pentru că are un RTP de 96,5% și nu urmează principiul „totul sau nimic”.

După cum sugerează și numele, grila de joc e alcătuită din diferite fructe, dar există și alte câteva tipuri de simboluri. Se vor regăsi, în ordine ascendentă, inimi, stele, prune, struguri, portocale și căpșuni. Cu cât obții mai multe simboluri (de la 13 în sus), cu atât mai mult se îmbunătățesc și multiplicatorii, de la 40x pentru 15+ inimi până la 150x pentru 15+ căpșuni. Ține cont de faptul că jocul nu include simboluri „sălbatice” (Wilds), ceea ce face ca multiplicatorii să fie cu atât mai importanți.

Caracteristici și bonusuri ale sloturilor


Multiplicatorul Aleatoriu este cea mai importantă caracteristică a jocului. Îl poți activa oricând vrei – în timpul jocului de bază sau bonus. La jocul de bază, fiecare simbol dintr-o combinație câștigătoare îți poate aduce un Multiplicator Aleatoriu de 2x. Dacă mai multe simboluri din combinație fac asta, atunci toți multiplicatorii se combină. Împreună, ei pot ajunge la valoarea de 256x.

O altă funcție bonus importantă e cea a Rotirilor Gratuite. Dacă apar 3 sau mai multe fructe aurii pe grila de joc, atunci primești 10 rotiri gratuite. Există însă o diferență între rotirile obișnuite și cele gratuite: în cazul celor din urmă, pot apărea multiplicatori aleatorii de 4x sau 2x, care, combinați, să atingă maximul de 256x.

În plus, ar putea să se ivească și așa-numitele simboluri Scatter. Dacă acestea apar pe rolele 3, 4 sau 5, vei primi 10, 11, respectiv 12 rotiri gratuite. Important de precizat este și faptul că nu există vreo limită privind declanșarea rotirilor gratuite.

Concluzie


Deși aveam așteptări destul de mici de la un slot cu o temă așa banală, Fruit Party s-a dovedit a fi surprinzător de distractiv. Poate arată cam simplist, dar e destul de ușor și incitant. Trebuie să precizăm că sloturile nu sunt deloc revoluționare și nici nu reprezintă un competitor remarcabil pentru alte jocuri din aceeași categorie, dar asigură esențialul.

Acesta nu este un slot de care s-ar putea îndrăgosti toată lumea. Jucătorii experimentați din mediul online, cărora le place volatilitatea mare, s-ar putea să spună pas, dar jocul are, oricum, un potențial atractiv. Fruit Party e un joc serios, care folosește strategii deja existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri