Slotul Santa, creat de Pragmatic Play

Sezonul cadourilor s-a terminat, dar acest joc al celor de la Pragmatic Play va continua să îți aducă daruri pe tot parcursul anului. Asigură-te doar că nu ești obraznic, pentru că Moș Crăciun știe tot!

Recenzia jocului

Slotul Santa (Moș Crăciun) are o tematică de sărbătoare, format 5×3 și 20 de linii de plată. Cel mai mare premiu pe care îl poți câștiga se ridică la o valoare de 451 x pariul inițial. Cea mai mică sumă pe care o poți paria este de 0,20 de cenți, iar cea mai mare, de 100 de euro pe rotire.

Vei fi purtat într-o atmosferă de iarnă absolut minunată, cu brazi acoperiți de zăpadă și fulgi mici care cad pe ecran în timp ce joci. Rolele sunt poziționate pe un fundal roșu, în mijlocul ecranului. Dacă pornești jocul bonus, îl vei putea vedea și pe Moș Crăciun, stând liniștit în sania lui. Din când în când, va trece cu ea pe ecran, exclamând „Ho ho ho!”. O altă surpriză plăcută de care vei avea parte este melodia deja consacrată „Jingle Bells”.


Hai să trecem în revistă simbolurile puternice ale jocului:
⦁ Elful zâmbitor îți multiplică pariul de 20 de ori dacă apare de 5 ori pe o linie de plată;
⦁ Renii cu nasul roșu multiplică parul de 15 ori dacă apar de 5 ori pe o linie de plată;
⦁ Clopoțeii de Crăciun multiplică pariul de 10 ori dacă apar de 5 ori pe o linie de plată;
⦁ Acadelele multiplică pariul de 7,5 dacă apar de 5 ori pe o linie de plată;
⦁ Asul – 5х pariul dacă apare de 5 ori pe o linie de plată;
⦁ Regele, Regina, Valetul și 10 – 2.5х pariul dacă apar de 5 ori pe o linie de plată.

Evident, Moș Crăciun este simbolul Wild, care poate înlocui toate celelalte simboluri cu excepția celor Bonus sau Scatter. Moșul poate apărea pe rolele 2, 3, 4 sau 5.

Simbolul Bonus este reprezentat de un frumos cadou auriu, legat cu o fundă mare și roșie. El poate apărea pe rolele 1, 3 și 5, declanșând jocul Bonus.

Iar asta nu e tot. Bradul de Crăciun cu stea în vârf reprezintă simbolul Scatter. Acesta poate apărea pe rolele 2, 3 și 4, multiplicând pariul de 2 ori. În plus, el declanșează rotirile gratuite.

Caracteristicile slotului și bonusuri


Prima opțiune Bonus se activează atunci când nimerești 3 simboluri cu cadouri. În acest caz, vei fi purtat în spatele rolelor, unde te așteaptă 12 cadouri sub formă de brazi de Crăciun. Fiecare cadou ascunde un premiu. Misiunea ta este să le deschizi, căutând Jackpotul.

În această rundă poți câștiga 4 Jackpots:
⦁ Marele Jackpot – multiplică pariul de 250 de ori;
Jackpotul Major – multiplică pariul de 50 de ori;
Jackpotul Minor – multiplică pariul de 25 de ori;
⦁ Mini Jackpotul – multiplică pariul de 10 ori;

O altă opțiune Bonus este cea de rotiri gratuite, pe care am menționat-o deja. Hai să aruncăm o scurtă privire asupra ei, totuși: pe scurt, trebuie să nimerești 3 simboluri cu brazi de Crăciun pentru a primi 6 rotiri gratuite.

Concluzie


Nu e niciun secret că ținta principală este să câștigi Marele Jackpot al Moșului. El presupune o valoare de 250 de ori mai mare decât cea a pariului inițial. Nu uita nici opțiunea de rotiri gratuite, pentru că e o șansă grozavă de a genera câștiguri uriașe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *