Slotul Romeo și Julieta

Nimic nu poate sta în calea iubirii adevărate. Acesta este mesajul transmis de noul joc creat de Pragmatic Play, care se numește „Romeo și Julieta“. Dacă îl joci, sarcina ta principală este să îi întâlnești pe cei doi îndrăgostiți. Jocul conține 3×5 role și 25 de linii de plată.

Recenzia jocului


Nu e nicio urmă de îndoială cu privire la faptul că Romeo și Julieta sunt simbolurile cele mai importante din jocul cu același nume. Ei reprezintă simbolurile Wild, care îți asigură o rerotire gratuită. Atunci când se întâlnesc, se declanșează opțiunea de rotire gratuită pe rola pe care s-au intersectat. În plus, până la dezactivarea acestei opțiuni, apar și simboluri Wild sticky. Acest joc este inspirat de cea mai frumoasă poveste de dragoste spusă vreodată.

Pariurile pot varia între 0,25 și 125 EUR pe rotire, dar jucătorii le pot fixa și la o valoare mai mică, între 0,01 și 0,5 EUR.

Povestea de dragoste a lui Romeo și a Julietei este cunoscută în întreaga lume. Acum, mulțumită echipei Pragmatic Play, ea devine parte a unui slot video. Jocul conține 25 de linii de plată și câștiguri potențiale de până la 800 de ori contravaloarea pariului. RTP-ul este fixat la 96,18%, iar volatilitatea este mică. https://www.pragmaticplay.com/en/games/romeo-and-juliet-slot/?gamelang=bg&cur=BGNAtunci când apar pe role, îndrăgitele personaje Shakespeariene îți aduc câștiguri de 40 de ori mai mari decât pariul:
⦁ Sora medicală – 40х pariul pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată;

⦁ Farmacistul – 30х pariul pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Fiola cu otravă – 12х pariul pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Pumnalul – 8х pariul pentru 5 simboluri;
⦁ Trandafirul alb – 6х pariul pentu 5 simboluri;
⦁ As și Rege (A & K) – 4х pariul pentru 5 simboluri;
⦁ Regina, Valetul și 10 (Q, J, 10) – fiecare dintre ele aduce un câștig de 2х pariul pentru 5 simboluri pe linie de plată.


La fel ca în povestea de dragoste, Romeo și Julieta ocupă roluri centrale și în acest joc, fiind simboluri Wild. Simbolul Romeo este reprezentat de un prinț frumos, cu o privire hotărâtă, iar Julieta este înfățișată cu un zâmbet grațios.

Știi deja că cei doi visează să se vadă și își doresc să fie împreună. În situația dată, sunt separați de trei role centrale, căci Romeo poate ajunge doar pe prima, iar Julieta, doar pe ultima. Simbolul Romeo se poate muta pe rola din dreapta sa, iar Julieta, pe cea din stânga sa.

Caracteristicile jocului și bonusuri


Scopul acestui joc cu volatilitate scăzută este să îi ajute pe cei îndrăgostiți să se întâlnească, declanșând runda de rotiri gratuite.

Opțiunea de rerotire se activează atunci când nimerești un simbol Wild. De vreme ce Romeo poate apărea doar pe prima rolă, el va migra spre dreapta, generând noi combinații câștigătoare. Simbolul Wild care o înfățișează pe Julieta se pută spre stânga, până când ajunge pe prima rolă.

Opțiunea de rotiri gratuite începe atunci când Romeo o întâlnește pe Julieta. Acest eveniment declanșează 25 de rotiri gratuite, iar cele două simboluri se contopesc și se transformă într-un singur Wild elegant, care se întinde pe întreaga rolă. Acest simbol mare rămâne pe ecran până când opțiunea de joc ia sfârșit.  

Concluzie


În ceea ce privește componenta vizuală, rolele sunt plasate pe un fundal hipnotizant, format din nori pufoși și o lună enormă. Rama aurie desăvârșește imaginea. Dacă declanșezi opțiunea de rotiri gratuite, înaintea ochilor ți se deschid chiar porțile raiului.

Jocul Romeo și Julieta este cu adevărat fascinant. Acesta te poartă înapoi în Anglia anilor 1500, sub domnia Reginei Elizabeta I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *