Slotul Lady of the Moon

Jocul cu sloturi Lady of the Moon e bazat pe o poveste populară chinezească cu același titlu. Este o poveste despre Chang-o, soția arcașului Houyi. Soțul ei a săgetat nouă sori (da, sorii de pe cer) și a primit elixirul nemuririi.

Recenzia jocului


Lady of the Moon e un slot mistic, cu o tabelă de tip 5×3 și 13 linii de plată fixe. Acestea îți pot aduce câștiguri de 1101 mai mari decât pariul inițial. Dat fiind faptul că are un RTP de 96,52 și alte două caracteristici grozave, acest joc te face să te simți cu adevărat mai aproape de cer.

Luna însăși, un arbore Cassia și cei doi soți alcătuiesc simbolurile care apar pe role. Arcul, toporul, flautul și cupa chinezească alcătuiesc simbolurile mai slabe.
⦁ Chang-o – poate multiplica pariul de până la 1000 de ori dacă prinzi 5 simboluri identice pe o linie de plată;
⦁ Houyi – de 76,92 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;
⦁ Omul lunii – de 38,46 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;
⦁ Iepurele – de 23,07 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;
⦁ Fumul argintiu – de 15,38 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;
⦁ Arcul – de 11,53 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;
⦁ Toporul – de 7,69 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;
⦁ Cupa chinezească – de 6,15 ori mai mult decât pariul inițial pentru 5 simboluri;

Luna îndeplinește un rol central în acest joc, pentru că reprezintă simbolul Wild. Ea poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor Bonus și Scatter. Strălucitorul arbore galben, de Cassia, este Scatter. Acest simbol, care se poate regăsi pe rolele 1, 3 și 5, este foarte puternic, putând declanșa opțiunea de rotiri gratuite. În plus, trei simbolul cu trei flori declanșează opțiunea Bonus.

Lady of the Moon poate fi jucat pornind de la un pariu situat între 0,13 și 65 de euro. Poți ajusta setările pariului în funcție de preferințe, folosind butoanele (+) și (-).

Caracteristicile și bonusurile slotului


Lady of the Moon are două trăsături grozave, care îți oferă șansa de a obține câștiguri foarte mulțumitoare.

⦁ Bonus – această caracteristică se activează atunci când prinzi trei sau mai multe simboluri Bonus pe ecran. În acest caz, ești redirecționat către o altă pagină, unde o poți vedea doamna Lunii (Lady of the Moon) îmbrăcată într-o frumoasă rochie albastră, dar și pe Chang-o.

⦁ Rotiri gratuite – runda de rotiri gratuite începe când nimerești cel puțin trei simboluri Scatter pe role. În acest caz, primești 12 rotiri gratuite, magice, iar dacă apoi nimerești alte 3 simboluri Scatter, atunci opțiunea se declanșează din nou, de această dată cu 13 rotiri.

Concluzie


Jocul acesta e așa hipnotizant! Cerul înstelat al nopții și luna plină care se zărește de dincolo de munți sunt doar câteva dintre elementele magice care te transpun în starea de aventură. Poți chiar să te și relaxezi ascultând muzica plăcută din fundal, care o să te facă să te simți ceva mai lipsit de griji.

Volatilitatea scăzută a jocului Lady of the Moon e rețeta perfectă pentru un joc fantastic. Bucură-te de spectacolul acesta încântător în compania minunatei doamne care are potențialul de a-ți multiplica pariul de 1101 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *