Slotul Inferno Star

Dezvoltatorii Play’n GO pun la dispoziție o colecție uriașă de sloturi online care au la bază elemente clasice. Inferno Star este exemplul perfect în acest sens.  Conține premii rezonabile, cu toate că tema cu fructi ar putea părea oarecum plictisitoare pentru anumite categorii de jucători.

Recenzia jocului


Acest slot cu 5 role conține 5 linii de plată active. Acest tipar nu este neobișnuit, dar îți poate aduce câștiguri de până la 2500 de ori mai mari decât pariul inițial, adică o sumă de până la $250 000 pe rundă. Când vine vorba de opțiuni, descoperim Raging Sun Scatter, rerotiri și simboluri blocate. La baza temei și, de altfel, a întregului joc, stă Soarele. Restul simbolurilor sunt sub formă de pepeni, lămâi, cireșe, mere și prune.

'; } else { echo '
'; } ?>

Pariurile posibile sunt la fel de numeroase ca liniile – 5. Acest lucru îți permite să schimbi pariul de pe fiecare linie separat, schimbând și suma totală. Miza minima este de numai $0,05, folosind monede de $0,01 pe fiecare linie. Miza maximă se situează la $100, cu $20 pe linie.

Jocul Inferno Star conține multe premii satisfăcătoare, returnând de 500 de ori contravaloarea pariului în cazul în care 5 simboluri Scatter apar simultan pe tabela de joc. De vreme ce există 5 combinații care se pot forma simultan, câștigul tău se poate ridica la o valoare de 2500 de ori mai mare decât pariul inițial. Asta înseamnă un Jackpot de $250 000, pe care îl poți câștiga dacă pariezi suma maximă, iar pe toate rolele apar simboluri în formă de soare (Scatter).

Caracteristicile jocului și bonusuri


De obicei, sloturile sunt destul de simple, însă există o opțiune care poate face diferența. Jocul de față nu conține simboluri Wild sau runde Bonus. Nu conține nici măcar multiplicatori. Simbolurile Scatter și rerotirile sunt singurele tale opțiuni. Totuși, nu trebuie să te lași descurajat!

Simbolul Scatter, în formă de soare, este elementul principal din componența acestui joc. Dacă îl prinzi pe rola a treia, primești rerotiri. În plus, vei observa că rolele pe care se găsesc simboluri în formă de soare, inclusiv cea din mijloc, se blochează. Restul rolelor continuă să se învârtă pentru a-ți aduce și mai mulți sori.  Odată ce sunt populate de simboluri Scatter, și ele se blochează. Toate simbolurile în formă de soare nou apărute declanșează rerotiri, după care rămân fixe. Poți nimeri simboluri Scatter până în punctul în care acestea să se regăsească pe toate cele 5 role. În funcție de numărul de sori adunați, fie el 3, 4 sau 5, premiul poate varia între 125х, 375 sau 2500х pariul inițial.

Concluzie
Este clar că realizatorii sloturlui Inferno Star și-au dat silința să le ofere pariorilor premii incitante într-un cadru simplu, dar și un joc cu potențial satisfăcător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri