Slotul Hot Chilli

Dacă ar fi să facem un top al celor mai ciudate jocuri, Hot Chilli 2019 ar fi cu siguranță pe primul loc. Acest slot se joacă pe o tabelă 3×3, combinată cu linii de plată, iar ciudățeniile apar încă de la temă: bucătăria asiatică.

Recenzia jocului


Volatilitatea slotului e una medie, iar jocul e destul de simplu. Simbolul Wild e un ardei, care multiplică pariul de 5 ori. Astfel de Wilduri se combină uneori cu celelalte simboluri de pe liniile de plată și îți aduc câștiguri decente. Intervalul între care se situează miza variază de la 8 cenți la 45 de euro per rotire.Date fiind elementele vizuale ciudate, nu putem recomanda acest joc pariorilor înrăiți de cazino. Totuși, jocul oferă o grafică și animații excelente. Mâncarea servită în oala luxuriantă cu dragoni arată foarte apetisant și realist. Bețișoarele pe care le primești odată cu combinațiile câștigătoare sunt doar un plus distractiv. Poți să joci cu bucăți de tofu, diferite roșii, rulouri de șuncă și somon de tip x1, x2 și x3. Dintre toate simbolurile standard, cele mai multe beneficii le aduce somonul, pentru că multiplică de 11 ori pariul la 3 simboluri identice per linie de plată.

Caracteristicile slotului și bonusurile

Simbolul Wild e foarte important dacă vrei să ai parte de un câștig semnificativ. Fiind reprezentat de un ardei iute, acest simbol le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția tofului. Cu ajutorul lui, poți obține multiplicatori suplimentari de tip x2, x3, x4 și x5. S-ar putea să observi în tabel că nu poți primi Chilli Wild x5, pentru că simbolurile Wild 3x, 4x și 5x apar doar pe rola din mijloc.

Combinația x2-x5-x2 simboluri Wild aduce cel mai mare câștig posibil. Ea îți multiplică pariul de 555,55 ori per linie de plată și de până la 888,88 ori în combinație cu alte simboluri. Nu e cel mai impresionant potențial, dar nici nu e prea rău pentru un slot cu 3 role.

Concluzie


Slotul intrigant Hot Chilli va fascina cu siguranță numeroși jucători. Un dezavantaj este, însă, lipsa de varietate în ceea ce privește caracteristicile și numărul relativ mic de recompense pe care pariorul le poate primi în timpul jocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *