Slotul Fairytale Fortune

Noul slot creat de Pragmatic Play excelează prin pasteluri. Fairytale Fortune te introduce într-o lume în care vei găsi un castel, holde și susur de râu. Apoi, cărțile, cupele, cărțile de magie, unicornii și dragonii colorați vor începe să coboare pe role.

Recenzia jocului


Un prinț și o prințesă se alătură în mod surprinzător jocului, aducându-ți un câștig de 20 de ori mai mare decât pariul inițial dacă ai norocul de a nimeri 5 astfel de ființe pe o linie de plată.

FairyTale Fortune conține și un simbol Wild, care le poate înlocui pe toate celelalte. Simbolurile Wild apar în variantele de joc declanșate atunci când diamantul Scatter apare pe rolele 1, 3 și 5, în cadrul unei singure rotiri. Apariția lui declanșează una dintre opțiunile de mai jos.  

Caracteristicile jocului și bonusuri


Opțiunea Wheel of Fortune îți oferă o rotire specială. În funcție de unde se oprește, pariul se multiplică de la 5 până la 50 de ori. Iar dacă ai noroc maxim, poți obține încă o rotire cu multiplicator 50x.

Rotiri Gratuite Raining Wilds este a doua variantă de joc pe care o prezentăm. Ea îți aduce 10 rotiri gratuite, fiecare dintre ele generând între 3 și 10 simboluri Wild.

Rotiri Gratuite Super Wilds e o versiune ușor diferită a jocului de mai sus. Și aceasta îți aduce 10 rotiri gratuite, dar de fiecare dată când apare pe role un simbol Wild, numărătoarea o ia de la capăt. După ce toate cele 10 rotiri gratuite iau sfârșit, primești și o super-rotire specială. Toate simbolurile Wild adunate deasupra rolelor intră în joc, multiplicându-ți câștigurile.

Rotirile Gratuite Progresive alcătuiesc ultima rundă importantă. Dacă o declanșezi, primești 20 de rotiri gratuite. Atenție la simbolurile sub formă de Trandafir! Pe acestea trebuie să le aduni dacă vrei să avansezi prin 5 niveluri consecutive. Simbolurile Wild apar începând cu rola 1. Odată ce aduni peste 20 de trandafiri, trebuie să ajungi la nivelul 5 cu rotiri Wild pentru toate cele 5 role.

Concluzie


Designul jocului e destul de bun, creând cu adevărat impresia de magie. Muzica este și ea unică. Volatilitatea slotului FairyTale Fortune este mare, ceea ce înseamnă că trebuie să te aștepți la multe rotiri fără prea multe evenimente și câștiguri minime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *