Slotul Dwarven Gold Deluxe, creat de Pragmatic

Dwarven Gold Deluxe nu e un joc care necesită evaluări de ore întregi. Acest slot creat de Pragmatic Play este relativ simplu. Are 5 role și 25 de linii de plată.

Recenzia jocului


Acest slot de basm, cu un design foarte bun, vine la pachet cu un bonus care îți asigură 7 rotiri gratuite și 6 simboluri Wild pe role. Pariurile pot varia semnificativ, situându-se între 0,25 și 125 de lire per rotire.

'; } else { echo '
'; } ?>

Acest joc e o aventură grozavă, însoțită de o coloană sonoră veselă și efecte vizuale un pic exagerate. Stilul în care sunt concepute simbolurile e destul de bun. E vorba de binecunoscutele variante de la  J  la As, alături de câțiva pitici care par să fi băut vreo două, trei pahare.

Cufărul cu comori e și el un simbol, cel mai prețios dintre toate. Dacă nimerești 3, 4 sau 5 pe aceeași linie, câștigi de 3, 8, respectiv 40 de ori mai mult decât totalul acumulat.

Simbolul Wild este o oală cu aur, însă nu oferă niciun premiu. Pur și simplu înlocuiește toate celelalte simboluri. Există și un simbol Scatter, sub forma unui fluture. Acesta poate apărea doar pe cele 3 role din mijloc. Dacă îl nimerești pe a doua, a treia și a patra rolă în același timp, poți câștiga un premiu în valoare de 20x pariul, dar și 7 rotiri gratuite.


În plus, la simbolurile 2, 3 și 4 continuă să se adauge câte 2 simboluri Wild cu fiecare rotire (inclusiv prima). Acestea rămân în joc până la dezactivarea funcției. Se poate chiar să ai combinații Wild cu 14 simboluri pe fiecare dintre cele 3 role din mijloc.

Concluzie


Dwarven Gold Deluxe e un joc simplu. Designul său e în mod clar reușit. Dacă ești în căutarea unui slot cu multe funcții, probabil că nu te vei opri la acesta, dar opțiunea de rotiri gratuite e destul de bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri