Slotul Diamonds are Forever, creat de Pragmatic

Alege un joc cu oameni îmbrăcați în rochii elegante și fracuri, care pălăvrăgesc și râd împreună. Diamonds are Forever, creat de Pragmatic Play, îți dă sarcina de a recâștiga diamantele furate cu ajutorul a doar 3 linii de plată strălucitoare. Câștigul potențial este de 3000 de ori contravaloarea pariului.

Recenzia jocului

După cum am menționat deja, jocul Diamonds are Forever e alcătuit din doar 3 linii. RTP-ul său este de 96.96% , ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai noroc și să câștigi un premiu cu o valoare de 3000 de ori mai mare decât pariul inițial.


Pe fundalul negru-albastru, rolele nu încetează să se învârtă nicio clipă. Diamantele strălucesc discret în stânga și în dreapta rolelor, iar sunetele sunt familiare, fiind specifice cazinourilor din viața reală.

În acest joc poți pune pariuri foarte specifice. Ai posibilitatea de a paria pe una, două sau trei linii, punând în joc sume între 1 și 10 monede. Și valoarea monedei poate fi schimbată: ea poate să pornească de la 0,01 euro și să se ridice până la 0,50 de euro. Așadar, pariul total poate varia între 3 și 30 de euro.

În acest joc există 6 simboluri, fiecare dintre ele având un design foarte frumos:
⦁ Lucky 7 – îți aduce 6000 de monede dacă ai 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Diamantul strălucitor – îți aduce până la 200 de monede dacă ai 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ 3 BAR-uri – îți aduc până la 50 de monede dacă ai 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ 2 BAR-uri – îți aduc până la 25 de monede dacă ai 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ 1 BAR – îți aduce până la 15 monede dacă ai 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Clopoțelul auriu – îți aduce până la 10 monede dacă ai 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Orice fel de simbol BAR – 5 monede dacă ai 3 de același fel pe o linie de plată.

Lucky 7 e un simbol cu care trebuie să ai grijă, pentru că el activează fantasticul Jackpot al acestui slot video. Asigură-te că ai 3 la fel pe a 3-a linie de plată. Nu vei regreta!

Pe scurt, liniile de plată și simbolul Lucky 7 determină regulile și câștigurile din acest joc strălucitor. Ai parte de cele mai mari câștiguri dacă nimerești o configurație ce include simboluri cu 7:
⦁ 3 Lucky 7 pe prima linie îți aduc 1000 de monede;
⦁ 3 Lucky 7 pe a doua linie îți aduc 3000 de monede;
⦁ 3 Lucky 7 pe a treia linie îți aduc 6000 de monede.

Concluzie


Diamonds are Forever e un joc online inspirat din păcănelele din viața reală. Având în vedere faptul că îți poate aduce câștiguri de până la 3000 de ori mai mari decât pariul inițial, cu siguranță te va face fericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *