Slotul 777 Fire Strike

Slotul 777 Fire Strike, conceput de Pragmatic Play, e cunoscut pentru Jackpoturile lui generoase. Acest joc are o volatilitate medie și le oferă pariorilor șanse mari de a câștiga sume importante, chiar dacă are o grafică destul de săracă, ce nu impresionează. Jocul online 777 Fire Strike are toate caracteristicile care definesc un slot cu fructe, dar și câteva elemente care îl diferențiază masiv de alte jocuri din această categorie.

Recenzia jocului


Având o tablă de tip 5×3 și 10 linii de plată, jocul acesta pare a fi mai degrabă un hibrid. Formatul lat asigură un potențial de câștig mai ridicat decât în mod obișnuit.

Miza variază între 0,1 și 50 lire/euro/dolari pe rotire. Te poți bucura de ritmul jocului pe orice dispozitiv. S-ar putea să te surprindă faptul că nu există rotiri gratuite. În schimb, trebuie să aduni cât mai multe simboluri Firestrike la fiecare rotire, acestea putând schimba complet experiența de joc.777 Fire Strike nu este un slot perfect din punct de vedere vizual, dar are trăsături foarte atractive. E dominat de nuanțe aprinse de roșu, care creează impresia că te afli chiar în străfundurile iadului. Ai lacuri de lavă, flăcări care ard cu vâlvătaie și… ești pregătit? Muzică relaxantă peste tot. Flăcările animate din jurul rolelor îți vor capta siguranță atenția. Iar dacă prinzi câștigul cel mare, lucrurile se încing și mai tare.

Învârtind rolele, vei observa că există 12 simboluri diferite. Grupuri de trei Lucky Sevens, unul, două și trei simboluri BAR, zaruri, cărți de joc, jetoane de cazino, bancnote și diamante verzi. Cele mai generoase simboluri sunt Lucky Sevens în nuanțe de albastru, mov și roșu. Cinci simboluri de acest fel îți multiplică pariul de 30, 50, respectiv 100 de ori. Simbolul Firestrike care are cuvântul „Wild” înscris pe el este, după cum arată și numele, simbolul Wild al jocului. El poate înlocui toate celelalte simboluri de pe linia de plată, iar dacă nimerești 5 de același fel, îți multiplică pariul de 200 de ori.

Caracteristicile jocului și bonusuri


Caracteristicile bonus ale acestui joc sunt destul de ușor de înțeles, fiind inspirate de cele ale sloturilor clasice cu fructe. Mai jos îți punem la dispoziție o listă care le rezumă pe toate. Bonusul Firestrike stă la baza tuturor. Practic, trebuie să nimerești cât mai multe simboluri Firestrike posibile la fiecare rotire. Dacă prinzi 6 sau mai multe, vei avea parte de unul dintre premiile de mai jos (ține minte că simbolurile nu trebuie napărat să fie înșiruite pe o linie de plată):
⦁ 6 simboluri de același fel aduc un câștig de 1x pariul;
⦁ 7 simboluri de același fel aduc un câștig de 2х pariul;
⦁ 8 simboluri de același fel aduc un câștig de 8х pariul;
⦁ 9 simboluri de același fel aduc un câștig de 25х pariul;
⦁ 10 simboluri de același fel aduc un câștig de 50х pariul;
⦁ 11 simboluri de același fel aduc un câștig de 150х pariul;
⦁ 12 simboluri de același fel aduc un câștig de 500х pariul;
⦁ 13 simboluri de același fel aduc un câștig de 1000х pariul;
⦁ 14 simboluri de același fel aduc un câștig de 2500х pariul;
⦁ 15 simboluri de același fel (care acoperă toate rolele) îți aduc marele Jackpot de 25000x pariul.

Concluzie


După cum vezi, Fire Strike e un joc simplu și clar, care seamănă destul de bine cu sloturile cu fructe pe care le cunoaștem deja. Formatul lat al rolei și potențialul uriaș de câștig sunt, probabil, unele dintre puținele aspecte care îl disting. Totuși, trebuie să fii super norocos ca să câștigi Jackpotul în valoare de 25 0000 x pariul inițial. Și că tot vorbim de potențial: Pragmatic Play are multe de oferit. În trecut, echipa a creat mai multe jocuri cu potențial grozav de câștig, printre care se numără și Da Vinci’s Treasure (48 000x) sau Extra Juicy (60 000x).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *