Slotul 5 Lions

Hai să aruncăm o privire la 5 Lions, un alt joc creat de echipa Pragmatic Play. E de-a dreptul grozavă varietatea aceasta de sloturi 3D! 5 Lions e alcătuit din 5 role și 243 de linii de plată. Opțiunea Rotiri Gratuite înmulțește și mai tare liniile de plată, acestea putând atinge pragul de 567. Jackpotul nu e progresiv, ci se situează la 200.000 de monede pe rotire.

Recenzia jocului


Simbolurile „sălbatice” (Wild) sunt esențiale în acest joc, căci combinațiile câștigătoare care le includ pot spori masiv câștigurile de pe fiecare linie de plată. Din punctul nostru de vedere, însă, ceea ce face ca 5 Lions să fie un joc cu adevărat unic e posibilitatea de a-ți alege volatilitatea atunci când folosești opțiunea Rotiri Gratuite. Practic, poți opta pentru o întreagă serie de rotiri gratuite cu multiplicatori mici sau pentru câteva rotiri gratuite cu multiplicatori de tip 15x, 30x, 40x.

Și simbolurile Scatter contribuie semnificativ la rotunjirea câștigurilor tale. Pariurile din cazinourile mobile încep de obicei la 0,5 și ajung până la 250 de euro/dolari/lire pe rotire, ceea ce s-ar putea să nu le placă prea mult pariorilor care joacă de obicei sume mici. 5 Lions are un procent teoretic de plată (RTP) de aproximativ 96,5%. Opțiunea Rotiri Grauite îți dă posibilitatea de a alege între 6 și 25 de rotiri gratuite, iar cu ajutorul opțiunii Wild îți poți multiplica câștigurile de la 2 până la 40 de ori.

Simbolurile din joc sunt tradițional asiatice. Vei avea de-a face cu peștele auriu koi, țestoasa aurie, dragonul de aur, broasca de aur, Toa Yin și Yang. Cel din urmă este și simbolul Scatter al jocului. Simbolurile mai slabe sunt cele care apar pe cărți (de la 9 la As), dar nu trebuie să uităm de simbolul „sălbatic” – leul de aur. Slotul include și un simbol premium – dragonul de aur. 5 dragoni de aur îți multiplică pariul de 20 de ori.

Caracteristici și bonusuri

Simbolul „sălbatic” (Wild) Leul de Aur poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Dacă prinzi o combinație câștigătoare care include acest simbol, poți avea parte de mutiplicatori 1x, 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 15x, 30x sau chiar 40x.

După cum am menționat mai sus, jocul conține și opțiunea bonus de Rotiri Gratuite. Nu subestima posibilele câștiguri pe care această opțiune le implică! Ele s-ar putea dovedi de-a dreptul uriașe la fiecare rotire, mai ales dacă nimerești un multiplicator 30x sau 40x. Bonusul pentru rotiri gratuite începe atunci când pe grila de joc se ivesc 3, 4 sau 5 simboluri Yin și Yang (Scatter). În funcție de valoare, acestea îți pot multiplica pariul de până la 20 de ori. Odată ce activezi opțiunea de Rotiri Gratuite, ți se va afișa un ecran nou, cu 6 variante de rotiri și diferiți multiplicatori:
⦁ 25 de rotiri gratuite și 2х, 3х sau 5х multiplicatori „sălbatici”;
⦁ 20 de rotiri gratuite și 3х, 5х sau 8х multiplicatori „sălbatici”;
⦁ 15 rotiri gratuite și 5х, 8х sau 10х multiplicatori „sălbatici”;
⦁ 13 rotiri gratuite și 8х, 10х sau 15х multiplicatori „sălbatici”;
⦁ 10 rotiri gratuite și 0х, 15х sau 30х multiplicatori „sălbatici”;
⦁ 6 rotiri gratuite și 15х, 30х sau 40х multiplicatori „sălbatici”.

Jocul îți mai oferă și o opțiune numită „Pachetul Misterios”. Este vorba despre un set de până la 25 de rotiri gratuite, cu un multiplicator aleatoriu de până la 40x. Automat, șansele tale de câștig cresc de la 243 la 576.

Concluzie

5 Lions e un slot cu o volatilitate destul de mare, așa că trebuie să îți joci bine șansele. Cele 234 de linii de plată cu o rată minimă de 0,5 îl fac atractiv, însă e clar ca lumina zilei că aceste sloturi sunt create pentru pariori dispuși să pună în joc sume mari, după principiul „totul sau nimic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *