Slotul 40 Treasures

Jocul 40 Treasures este un produs al CT Gaming, alcătuit din 5 role și 40 de linii fixe de plată. Acesta este un slot cu fructe, care te va purta înapoi în epoca aparatelor clasice de păcănele. Jucătorii pot să încerce pentru început o versiune demo a slotului,  dar și să joace în cazinouri online, plătind bani adevărați. Noi îți oferim cele mai importante detalii cu privire la acest joc minunat.

Grafică și efecte sonore

Dacă ești în căutarea unei grafici tridimensionale grozave și a unei coloane sonore impresionate, probabil că nu acest joc ar trebui să fie prima ta opțiune. El se aseamănă jocurilor clasice cu fructe, cu grafică 2D și efecte sonore tipice. 40 Treasures te poartă înapoi în timp, ceea ce îl face foarte special. Vei resimți încântarea pe care o provocau altădată aparatele retro, încercând să obții combinații unice de fructe, dar și câteva combinații speciale.

Cum se joacă 40 Treasures?

40 Treasures e destul de simplu, așa că nu o să îți ia mult să înveți să îl joci. Pentru început, apasă pe maneta din partea dreaptă jos, acolo unde îți poți vedea și pariul. Valoarea minimă a monedelor din acest joc este de 0,01, iar valoarea maximă, de 0,25. De asemenea, dacă apeși pe „Pariu total”, îți poți multiplica pariul cu sume fixe, de la 0,4 la 10.

Dacă ai fixat deja miza, trebuie să apeși pe săgețile din dreapta jos pentru a pune rolele în mișcare. Apoi, tot ce trebuie să te faci este să te rogi să nimerești simboluri corespunzătoare pe o linie de plată, în așa fel încât să câștigi bani.

Dacă vrei să vezi ce câștig îți aduce fiecare simbol, trebuie să apeși pe butonul {i}, din dreapta sus. Astfel, ți se va afișa un tabel de plăți în care se regăsesc câștigurile generate de toate combinațiile posibile.

Ce simboluri poți găsi în jocul 40 Treasures?

Am explicat de la bun început că acesta este un joc cu fructe, așadar, are simboluri specifice, în formă de fructe. Pe ecranul tău vor apărea prune, cireșe, lămâi, portocale, pepeni și mere, dar vei întâlni și o coroană, și o cupă de aur. Toate îți aduc diferite câștiguri dacă apar în număr de 3, 4 sau 5 pe o linie de plată. Apasă pe butonul {i} pentru a vedea care este valoarea fiecărui premiu în parte.

Important de amintit sunt și cele două simboluri speciale din acest joc. Simbolul Scatter, sub formă de cufăr cu comori, este cel mai generos. Dacă apare de 5 ori pe o linie de plată, el îți aduce 5000 de monede, reprezentând cel mai mare câștig posibil.

Regele reprezintă simbolul Wild, care poate înlocui toate celelalte simboluri pe rolele 2, 3 și 4. Așadar, el completează simbolurile care lipsesc pe o linie de plată și generează combinații câștigătoare. Totuși, nu poate înlocui simbolul Scatter.

Care este procentul teoretic de plată al acestui joc?

Acest joc are un RTP de 95,9%, ceea ce înseamnă că o mare parte dintre pariurile tale vor aduce și câștiguri. Nu este nevoie să pariezi sume prea mari de la bun început, fără să iei în considerare potențialele consecințe negative. Îți recomandăm să te familiarizezi cu volatilitatea (frecvența și dimensiunea plăților) pentru a-ți pregăti o strategie de câștig pe termen lung. Aceasta este singura cale de a-ți spori șansele de câștig și de a profita la maximum de slotul CT GAMING pe care ți-l prezentăm acum.

Ce bonusuri oferă jocul?

Dacă ai parte de o rotire câștigătoare, vei vedea butonul {x2} în partea dreaptă sus. Acesta îți oferă ocazia de a dubla câștigul obținut din repsectiva rotire. Dacă îl apeși, vei intra într-o rundă bonus suplimentară, în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți (negru sau roșu). Dacă o ghicești, câștigurile ți se dublează, dar dacă nu, pierzi toată suma câștigată din rotire. Pentru moment, acesta este singurul bonus inclus în 40 Treasures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *