Skybet – depunere minimă

Utilizatorii Skybet trebuie să facă depunere în monedele disponibile. În momentul de față, ele sunt limitate la euro și lire sterline. Tranzacțiile se efectuează prin card de debit (Visa Debit, Maestro, Mastercard sau Visa Electron) ori prin intermediul unui portofel electronic precum PayPal. Nu sunt acceptate cardurile de credit, nici măcar cele înregistrate în cadrul serviciilor de plată online precum PayPal, Apple Pay și Google Pay.

Depunerea minimă pentru metodele de plată menționate este de 5 lire sterline, respectiv de 10 pentru PayPal. Limitele inferioare și superioare se schimbă din când în când, la discreția Skybet.

Utilizatorii nu au voie să înregistreze mai mult de trei carduri de debit și un portofel electronic în același timp. În plus, dacă doresc să își schimbe metoda de plată, trebuie să ia legătura cu serviciul clienți. Alternativ, pot folosi serviciile puse la dispoziție pe site-urile web și/sau aplicațiile pentru mobil și tabletă.

'; } else { echo '
'; } ?>

Site-ul are o politică de „depunere netă”, conform căreia utilizatorii pot elimina o metodă de plată din contul lor doar dacă depunerea netă pe toate metodele de plată este zero sau negativă. Dacă metoda de plată cu „depunere netă” din contul lor nu mai este activă, trebuie să contacteze serviciul clienți.

Este foarte ușor să faci depuneri pe Skybet. Nu trebuie decât să accesezi fila „Depuneri”, disponibilă pe site. Totul funcționează exact la fel indiferent dacă accesezi platforma de pe tabletă, de pe mobil sau de pe calculator. Poți face o depunere și dacă joci la ruletă sau poker. Mergi la „Casierie” sau „Cont”, file disponibile în fereastra de joc. Introdu suma pe care vrei să o depui, datele de acces și metoda de plată preferată. Odată ce faci clic pe butonul de depunere, în majoritatea cazurilor plata îți este procesată instantaneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri