Sferturile de finală: Belgia – Italia

Campionatul European din 2020, care are loc de fapt în 2021, intră într-o fază crucială, în care va fi nevoie de concentrare maximă. Pe de o parte, echipele participante par mai mult decât solide, dar, pe de altă parte, situația e percepută ca fiind prea favorabilă pentru echope mai puțin valoroase, care au ocazia de a se strecura până în faza semifinalelor. Vineri seara, pe Allianz Arena din München, echipele Belgiei și Italiei se vor confrunta pentru a stabili una dintre cele patru semifinaliste ale competiției din acest an. Meciul este programat pentru ora 22:00.

Etapa sferturilor de finală

Belgia și Italia sunt două dintre echipele care au obținut numai victorii la acest turneu. Belgienii au câștigat toate cele trei meciuri din Grupa B, unde au jucat împotriva Danemarcei, Finlandei și Rusiei, iar în optimile de finală, Diavolii Roșii nu au avut mari dificultăți în fața Portugaliei, deși s-au impus doar cu scorul de 1-0.

Italia a trecut de Grupe fără nicio problemă. Jucătorii lui Roberto Mancini au fost însă nevoiți să depună eforturi uriașe pentru a-și elimina rivalii austrieci, care au fost la un moment dat la un pas să preia conducerea în meciul din optimi. Golul a fost anulat, dar ulterior, în minutul 114, austriecii au făcut 2-1 și, astfel, „Squadra Azzura” a trebuit să tremure până la final.

În ce formă se află echipele

Ambele echipe sunt într-o formă destul de bună și, dacă timpul regulamentar nu se scurge cu o egalitate, una dintre ele va înregistra prima înfrângere după mult timp. Gazda simbolică Belgia nu a fost învinsă în niciunul dintre ultimele 13 meciuri disputate. În această perioadă, Diavolii Roșii au cedat doar 2 egaluri, în timp ce în celelalte 11 meciuri au ieșit victorioși.

Seria Italiei este și mai impresionantă. „Squadra Azzura” are 12 victorii consecutive și un total de 31 de meciuri fără înfrângere. Jucătorii lui Mancini au creat această serie unică în câțiva ani, dar sarcina lor va fi să nu se lase învinși nici în următoarele trei meciuri, ca să poată cuceri visul european.

Cotele caselor de pariuri

Pe fondul rezultatelor demonstrate de ambele echipe în ultimul an, nu se poate ajunge la o cotă adecvată. Chiar și așa, casele de pariuri acordă un ușor avantaj echipei din „gheata” Europei. O victorie a Italiei este, deci, cotată cu @2.40. Egalul vine cu o cotă de @3.20, în timp ce pariul pe victoria Belgiei e prevăzut cu un coeficient de @3.10.

Pronostic

Judecând după cota pentru sub 2,5 goluri, meciul se anunță a fi mai puțin dinamic. Totuși, el poate fi combinat cu o altă partidă pentru ca totalul să fie mai mare. Așadar, vă sugerăm să profitați de cota pentru peste 2,5 goluri înscrise, care vă va aduce un multiplicator de @1.60.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *