Optimile de finală ale CE20: Italia – Austria

Echipele Italiei și Austriei s-au numărat printre primele a căror calificare în optimile de finală ale Campionatului European s-a confirmat. Acolo, cele două formații se vor confrunta pentru a avansa în sferturi. Confruntarea directă disputată între una dintre favoritele la câștigarea campionatului, Italia, și una dintre echipele mai puțin cunoscute, dar care are încă multe de demonstrat, Austria, va avea loc pe stadionul Wembley din Londra, pe 26 iunie, de la ora 22:00.

Optimile de finală

Italia a trecut de Grupa A cu punctaj maxim, garantându-și astfel o evoluție fără probleme în turneu. “Squadra Azzura” a câștigat fiecare dintre meciurile disputate, lăsând echipele din Țara Galilor și Elveția cu câte 4 puncte, iar pe cea a Turciei, cu 0. Grație acestei calificări, italienii vor înfrunta vicecampioana din Grupa C, și anume Austria.

Austriecii au început cu succes campionatul, înregistrând o victorie cu 3-1 în fața Macedoniei de Nord. În cel de-al doilea meci, ei au suferit o înfrângere în fața liderului grupei, Olanda, dar în partida disputată contra Ucrainei s-au impus din nou, astfel că au acumulat 6 puncte și au putut merge mai departe.

În ce formă se află echipele

Forma Azzurilor este impresionantă. Italienii nu au suferit nicio înfrângere în ultimele 30 de meciuri, ultimul eșec fiind datat în 2018, în fața Portugaliei. De atunci, în 30 de meciuri consecutive, echipa antrenată de Roberto Mancini nu a mai cunoscut înfrângerea, așa că marele său obiectiv este să își continue seria și să câștige Campionatul European.

Austria nu a arătat un joc constant, dar rezultatele de până acum sunt în favoarea alb-roșilor care, cu ceva noroc, ar putea obține o calificare în sferturile de finală. Dincolo de rezultatele din acest turneu (câte o victorie cu Ucraina și Macedonia și o înfrângere în fața Olandei), echipa mai are la activ două evoluții destul de slabe – un egal cu Slovacia (0:0) și o înfrângere în fața Angliei (1:0).

Cotele caselor de pariuri

Așa cum era de așteptat, casele de pariuri preconizează un avantaj extrem de mare pentru Italia. Așadar, victoria Azzurilor e cotată cu @1.50, egalul are o cotă de @3.80, iar succesul Austriei e prevăzut cu un coeficient de @8.00.

În ceea ce privește golurile, casele de pariuri se așteaptă la un meci mai liniștit, lucru vizibil la nivelul cotei asociate unui număr mai mic de 2,5 înscrieri – @1.65. În schimb, pariul opus (peste 2,5 goluri) are o cotă de @2.20.

Pronostic

Vă sugerăm să alegeți pariul pentru mai mult de 2,5 goluri înscrise în meci, care vine cu o cotă de @2.20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *