Se decid echipele care avansează în fazele eliminatorii: Rusia – Danemarca

Al treilea meci din Grupa B le aduce față în față pe Rusia și Danemarca, fiind extrem de important pentru viitorul celor două echipe în cadrul ediției din acest an a Campionatului European. Deși este gazdă simbolică, echipa rusă se va afla în vizită pe stadionul Parken din Danemarca, meciul din capitala daneză, Copenhaga, începând la ora 22:00, pe data de 21 iunie.

Grupa B

Gazdele simbolice au reușit să câștige doar trei puncte până acum, după ce s-au impus în fața Finlandei cu scorul de 0: 1. Deși rușii au arătat un joc destul de slab, au reușit, totuși, să se claseze pe locul 2 în Grupa B, la egalitate cu a treia clasată, Finlanda.

După două meciuri disputate, Danemarca este încă singura echipă din grupă care nu a câștigat niciun punct. În primul meci, danezii și-au dominat în mod clar adversarii, dar au fost înfrânți. În a doua partidă, tot ei au reușit să deschidă scorul, dar ulterior au fost egalați și înfrânți de adversarii belgieni. De altfel, aceștia din urmă se află acum în fruntea clasamentului din grupă și sunt calificați în faza eliminatorie.

În ce formă se află echipele

Rușii nu sunt într-o formă tocmai bună. În ultimele 5 meciuri disputate, Sbornaya a obținut doar 2 victorii, care au venit împotriva Finlandei (0: 1) și a Bulgariei (1: 0). Acestor rezultate le-au urmat apoi 2 înfrângeri (cu Belgia – 3: 0) și Slovacia (2: 1), dar și o remiză – 1: 1 împotriva Poloniei.

Danezii au avut o serie bună, care s-a încheiat, însă, odată cu debutul Campionatului European. În ultimele 5 meciuri, „dinamita” a suferit 2 înfrângeri – cu Belgia (1: 2) și Finlanda (0: 1), dar a înregistrat și două victorii – împotriva Bosniei și Herțegovinei (2: 0) și Austriei (0: 4), respectiv un onorabil egal împotriva Germaniei (1: 1).

Cotele caselor de pariuri

Date fiind ultimele două evoluții echilibrate, dar și numeroasele șanse ratate, casele de pariuri consideră că este momentul ca Danemarca să câștige primele trei puncte și să își mențină în viață șansele de calificare în etapa următoare. Victoria danezilor este prevăzută, așadar, cu un coeficient de @ 1.70, remiza, cu @ 4.00, iar victoria Rusiei, cu @ 5.50.

Cu toate acestea, probabilitatea de a se înscrie peste, respectiv sub 2,5 goluri este aceeași – @ 1.90.

Pronostic

Vă sugerăm să profitați de cota pentru mai puțin de 2,5 goluri, care se situează la @ 1.90.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *