Prima confruntare din fluxul campionatului: Belgia – Portugalia

Campionatul European intră în faza finală, iar dacă până acum ți s-au părut interesante meciurile, eliminările directe vor fi cu siguranță și mai spectaculoase. În faza optimilor de finală, se vor înfrunta echipele Belgiei și Portugaliei, cu unicul scop de a avansa în turneu. Meciul se va disputa la Sevilla, iar ora de start este 22:00.

Optimile de finală

Cele două echipe se află într-un flux fără îndoială mai dificil, în care încă se află și alte favorite la titlu, cum ar fi Italia, Franța și Spania. Doar una dintre aceste echipe va avea onoarea de a avansa în semifinale, unde va înfrunta o echipă din tabăra opusă, considerată mai slabă. Pentru unele selecționate, actuala tragere la sorți este destul de bună, dar pentru Belgia și Portugalia lucrurile nu stau chiar așa.

'; } else { echo '
'; } ?>

Belgienii au terminat pe primul loc în grupa lor, din care au ieșit neînvinși, înregistrând trei succese. Portugalia, în schimb, a arătat un joc destul de greoi, cu care echipa a tremurat până la final. Totuși, „marinarii” au terminat pe locul întâi în clasamentul echipelor aflate pe poziția a treia din fiecare grupă, ce le-a dat dreptul de a juca în fazele eliminatorii.

În ce formă se află echipele

Belgia este favorită în viitoarea confruntare. “Diavolii Roșii” nu au mai pierdut de 12 meciuri consecutive, serie de-a lungul căreia echipa a cedat doar două egaluri. Belgienii joacă extrem de bine, iar echipa pe care au alcătuit-o nu este deloc rea. În ultimele 5 meciuri, gazdele simbolice au obținut 4 victorii. Succesele au fost obținute în fața Finlandei (0:2), Danemarcei (1:2), Rusiei (3:0) și Croației (1:0), iar egalul a venit în amicalul cu Grecia (1:1).

“Marinarii” continuă să încerce să acumuleze rezultate bune, dar până acum se tot lovesc de un zid. În ultimele 5 meciuri, Portugalia are doar 2 victorii (cu Ungaria – 0:3 și Israel – 4:0), două remize (cu Franța – 2:2 și Spania – 0:0) și o înfrângere cu Germania (2:4).

Cotele caselor de pariuri

Deși Belgia pare o echipă mult mai solidă după performanțele din ultimii ani, Portugalia are un atu propriu, sub forma lui Cristiano Ronaldo, pe care casele de pariuri îl au în vedere. O victorie a gazdelor simbolice, Belgia, este cotată cu @2.50, egalul are o cotă de @3.25, iar o victorie a Portugaliei se ridică la @3.00.

Numărul de goluri așteptat în acest meci este, de asemenea, sub 2,5 (@1.72). Prin comparație, pariul pe mai mult de 2,5 înscrieri vine cu o cotă ușor mai mare, de @2.10.

Pronostic

Belgia poate înscrie, iar Portugalia a marcat 4 goluri și a primit alte 6 goluri în propria poartă doar în ultimele 2 meciuri. Acesta este motivul pentru care alegem cota de @2.10 și pariem pe mai mult de 2,5 goluri în acest meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri