Primul mega-derby al CE: Franța – Germania

La 5 zile de la debutul competiției, în Campionatul European se vor întâlni două dintre favoritele la câștigarea titlului – Franța și Germania. Pe Allianz Arena din München, unde va fi în egală măsură oaspete simbolic și gazdă, Germania va încerca să fure primele puncte de la rivala sa și să ajungă astfel în fruntea grupei F, supranumită și grupa morții.

Grupa F

Pe lângă acești giganți ai fotbalului, Germania și Franța, în Grupa F mai există alte două echipe interesante: Portugalia, campioana europeană de la ediția anterioară, din 2016, și Ungaria, formația rămasă în fundal, în spatele celorlalte trei nume mari. Un loc sigur în fazele eliminatorii vor obține primele două clasate din grupă. În condițiile unei evoluții bune, lor li se va alătura și echipa clasată pe locul al treilea.

În ce formă se află echipele

Cocoșii și Manschaftul german au avut o evoluție similară în ultima vreme, singura diferență fiind că Germania a suferit și o înfrângere. Francezii au înregistrat 4 victorii în ultimele 5 meciuri (împotriva Bulgariei, Țării Galilor, Bosniei și Herțegovinei și Kazahstanului), dar și o remiză împotriva Ucrainei (1: 1).

Germanii, la rândul lor, au început cu performanțe solide – 3: 0 împotriva Islandei și 0: 1 împotriva României. Apoi, echipa a pierdut din elan, fiind înfrântă de Macedonia de Nord (1: 2) și făcând remiză împotriva Danemarcei (1: 1). Chiar și așa, în ultimul său meci, Germania și-a recuperat adevărata strălucire, învingând Letonia cu 7-1.

Cotele caselor de pariuri

Pentru un meci la acest nivel este dificil să faci pronosticuri exacte chiar și dacă ai o experiență vastă. Din acest motiv, casele de pariuri nu anticipează niciun avantaj simțitor pentru vreuna dintre echipe. Totuși, cu câteva zile înainte de meci, cota aferentă victoriei Franței pare să se afle în scădere (situându-se în prezent la @ 2,60), în timp ce cea pentru victoria Germaniei pare să crească (în prezent, @ 2,80). Egalitatea este văzută ca scenariul cel mai puțin probabil, revenindu-i, așadar, un coeficient de @ 3,20.

Pronostic

Dacă aruncăm o privire asupra ultimelor 5 meciuri disputate de cele două echipe, vom constata că doar în unul dintre ele Franța nu a reușit să înscrie 2 goluri, iar acest lucru s-a întâmplat în Liga Națiunilor, în 2018, când partida s-a încheiat cu scorul de 0: 0. Francezii au o mare putere de gol în atac, iar Germania, la rândul său, trebuie să răspundă în mod adecvat, ceea ce se va reflecta în cifrele înscrise pe tabela de marcaj.

Cota de care vă sugerăm să profitați pentru meciul Franța – Germania este cea pentru mai mult de 2,5 goluri înscrise, care se situează la @ 2,10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *