Primele 3 puncte din Grupa B, garanți ai liniștii sufletești: Belgia – Rusia

A doua zi după deschiderea Euro2020, echipele din Belgia și Rusia vor concura una împotriva celeilalte, obiectivul fiind acela de a-și adjudeca primele 3 puncte din grupă. Aceste puncte le pot oferi liniștea și încrederea necesare pentru următoarele partide. În primul meci, gazda simbolică este echipa Belgiei, iar confruntarea va avea loc pe 12 iunie, pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg (Rusia), de la ora 22:00.

Grupa B

Grupa, care include echipa Belgiei și echipa Rusiei, nu promite derby-uri foarte incitante. Favoritele sunt clare, fiind vorba chiar de echipele care dispută primul meci. Celelalte două echipe care alcătuiesc grupa sunt Danemarca și Finlanda.

În ce formă se află echipele

În acest an a avut loc deja un număr relativ mare de partide, dintre care unele amicale, așa că se poate face o evaluare orientativă a formei în care se află cele două echipe. Dacă ținem cont de meciurile disputate în 2021, belgienii au, fără îndoială, un punct de plecare mai bun – un total de 3 victorii și 2 remize.

Pe de altă parte, Sboranaya a avut un parcurs marcat de ezitări. În acest an, Rusia a reușit să obțină 3 victorii, dar a avut și o remiză și a suferit și o înfrângere în fața Slovaciei (2:1).

Cotele caselor de pariuri

Având în vedere avantajul de care se bucură Belgia prin prisma meciurilor disputate anul acesta, echipa gazdă e considerată favorită. Coeficientul pentru victoria sa este egal cu @ 1,70. Al doilea scenariu probabil este remiza, căreia îi revine o cotă de @ 4,00, iar victoria oaspeților este cotată cu @ 5,00.

În ceea ce privește golurile, pariul pentru 2,5 șuturi câștigătoare are un coeficient de @ 2,00, iar cel pentru sub 2,5 goluri variază între @ 1,80 și @ 1,85.

Pronostic

În meciul amical împotriva Bulgariei, Rusia nu a reușit să-și creeze prea multe șanse, iar atacanții săi au irosit puținele oportunități ivite. Belgienii au o echipă serioasă și cu siguranță vor ținti victoria, așa că vă îndemnăm să profitați de cota lor. Dacă Belgia va fi triumfătoare, pariul vi se va multiplica cu @ 1,70.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *