Poți vorbi în timpul unui meci de tenis?

Tenisul a fost privit ca un sport regal în timpurile străvechi. Are o anumită disciplină încorporată, ceea ce îl face o atracție excelentă pentru jucători. Tradițiile sportului sunt vii și astăzi, iar jucătorii păstrează și decorul jocului. Una dintre disciplinele sportului este că acesta trebuie jucat într-un mediu complet silențios. Spectatorii trebuie, de asemenea, să fie liniștiți atunci când se joacă un punct.

În timpul meciului, există anumite reglementări și pentru jucători atunci când vine vorba de vorbă. Într-un meci de simplu, un jucător nu are voie să vorbească sau să spună nimic atunci când se joacă un punct. Singura persoană cu care jucătorul poate vorbi în timpul unui meci de tenis este cu arbitrul de scaun. Jucătorul se apropie de scaun și poate vorbi cu arbitrul între două puncte sau între două jocuri.

În tenisul feminin, jucătoarele pot vorbi cu antrenorii lor dacă doresc. Acest lucru se numește antrenament pe teren. Cu toate acestea, antrenorul poate fi chemat o singură dată pe set. Un jucător trebuie să-i spună arbitrului de scaun înainte de un joc că va lua o pauză de antrenor pe teren după acel joc. În tenisul masculin, nu există antrenament pe teren.

La simplu, un jucător nu poate spune sau vorbi nimic cu voce tare în timpul unui punct. Dacă el sau ea face acest lucru, s-ar numi piedică și jucătorul care a intervenit ar putea primi o avertizare de încălcare a codului. În tenisul de dublu, dacă mingea se apropie de o echipă, cei doi jucători pot vorbi între ei despre cine va lovi mingea, dar odată ce mingea se deplasează spre adversar, echipa care a lovit mingea nu poate spune nimic cu voce tare .

A vorbi cu voce tare se poate referi și la un jucător care bolborosește sau folosește cuvinte de blestemate la frustrare. Dacă arbitrul simte că jucătorul provoacă piedici sau că este prea zgomotos pentru a interveni în disciplina jocului, el poate hotărâ că a avut loc o încălcare a codului.

Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale tenisului este că sportul se joacă într-un mediu liniștit și aplauzele și uralele au loc doar la finalizarea unui punct. Prin urmare, a vorbi în tenis în mod inutil de către jucători sau spectatori nu este considerat un comportament bun în acest sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *