Portofelul electronic Neteller – recenzie

Neteller este un portofel electronic creat în anul 1999, în Canada. Compania face parte din grupul Paysafe, din Marea Britanie. Platforma se numără printre cele mai frecvent utilizate de firme și persoane care fac plăți online, fie că vorbim de pariori, proprietari de magazine online și alții. În cele ce urmează, vei afla cum să folosești Neteller. Noi îți punem la dispoziție instrucțiuni legate de procesul de înregistrare, dar și de modul în care poți face depuneri sau retrageri în și din sistem.

Cum te înregistrezi pe Neteller?

Înregistrarea pe Neteller nu e complicată deloc. Ai de parcurs doar doi pași, după care îți poți folosi contul după bunul plac. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să accesezi formularul de înregistrare, unde trebuie să introduci date personale precum numele, data nașterii, țara de reședință, sexul, valuta dorită, dar și parola.

Odată ce îți creezi contul, poți trece la pasul următor: verificarea. Pentru a fi verificat, trebuie să transferi bani din contul bancar personal sau de pe card în sistem. Dacă ai depus deja niște bani în contul Neteller, poți să dai click pe „Crește limitele verificându-ți contul” și să urmezi instrucțiunile oferite. Va trebui să răspunzi la câteva întrebări pentru securitate sporită și să încarci o copie a actului de identitate. În anumite situații, e nevoie și de câteva documente suplimentare.

Cum poți face depuneri și retrageri cu Neteller?

Portofelul electronic Neteller vine cu câteva opțiuni diferite de depunere. Ține cont de faptul că va trebui să plătești un comision de 2,5% pentru cele mai multe dintre ele. Îți poți încărca contul folosindu-ți contul bancar, cardul de debit sau credit, portofelul electronic Skrill sau alte metode. Cea mai ușoară metodă de a depune bani în sistem este cea prin card bancar, dar trebuie să ai contul verificat pentru a beneficia de această variantă. În acest caz, nu trebuie decât să introduci datele de pe card și să apeși pe „Continuă”.

Depunerile realizate prin intermediul cardului bancar sau al portofelului electronic sunt înregistrate imediat în sistemul Neteller, în timp ce depunerile efectuate prin transfer bancar pot dura până la trei zile lucrătoare, în funcția de politica băncii. Chiar și așa, lucrurile sunt destul de simple și nu necesită cine știe ce abilități speciale.

Și în cazul retragerilor din portofelul electronic lucrurile stau cam la fel. Poți să transferi fonduri către alți utilizatori din sistem, dar și să retragi pe card sau în contul bancar. De asemenea, ai opțiunea de a transfera banii pe Skrill.

Retragerile și transferurile către alte portofele electronice au loc imediat. Doar transferurile bancare necesită până la 5 zile lucrătoare pentru a fi finalizate.

În plus, îți poți comanda un card special Neteller, cu ajutorul căruia să faci tranzacții și transferuri în timp real.

Cât de mari sunt comisioanele de retragere pe Neteller?

E important să alegi moneda corectă, altfel suma va fi convertită, iar conversia va fi taxată conform tarifelor actuale ale companiei. În plus, va trebui să plătești un comision de 10 dolari pentru fiecare transfer bancar.

Dacă îți comanzi cardul Neteller, va trebuie să plătești taxe mult mai mici. De asemenea, este prevăzut un comision de 3,99% din suma transferată pentru transferuri spre Skrill. Pentru mai multe informații privind comisioanele, poți accesa sistemul Neteller, unde îți sunt prezentate toate categoriile de taxe, deduceri și alte detalii.

Site-uri de pariuri care acceptă depuneri și retrageri cu Neteller

În momentul de față, toate site-urile mari de pariuri acceptă Neteller pentru depuneri și retrageri. Odată ce găsești opțiunea pe site-ul dorit, trebuie să îți accesezi contul din sistemul portofelului electronic și să finalizezi operațiunea de plată. Dacă te întrebi ce site-uri de pariuri oferă Neteller ca modalitate de plată, te invităm să parcurgi lista de mai jos:

– Efbet;

– Bet365;

22Bet;

– 1xBet;

– Bwin;

– Slotv;

– Aplay;

Important de precizat este faptul că unele site-uri de pariuri acceptă Neteller ca metodă de depunere/retragere, dar nu îți oferă și bonus dacă alegi această variantă. De aceea, este important să parcurgi regulile fiecărei oferte puse la dispoziție de operatori și să verifici dacă depunerile prin portofel electronic se numără printre opțiunile care îți asigură bonusul.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestui sistem de plată?

Principalul avantaj este că Neteller îți permite să faci depuneri și retrageri rapide, fără timpi de așteptare mari. Da, într-adevăr comisioanele pot fi percepute ca un punct slab, dar trebuie să ții cont de faptul că profiturile companiei vin tocmai din aceste deduceri. Din fericire, multe site-uri de pariuri și magazine online au inclus această metodă de plată în sistemele lor, ceea ce e un mare avantaj pentru fiecare client și utilizator. În plus, odată ce te înregistrezi pe platformă, depunerile și retragerile sunt foarte simple, deci putem acorda o notă bună acestui portofel electronic contemporan și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *