Pariuri pe baschet american NBA

Dacă îți place baschetul american, pariurile pe NBA plasate pe platforme licențiate sunt o idee grozavă. Pe astfel de platforme, cotele sunt mari și ți se pun la dispoziție destul de multe opțiuni de pariere. În acest articol, noi îți explicăm unde poți paria pe meciuri din NBA, ce tipuri de pariuri poți alege și cât de bune sunt cotele.

Unde poți paria pe meciuri NBA?

Poți paria pe site-urile Efbet, Winbet, Bet365, Palms Bet și Bwin, care pun la dispoziție evenimente NBA. Pentru a paria, trebuie să te înregistrezi pe una dintre aceste platforme, să faci o depunere pentru a-ți finanța contul și să intri în joc.

După ce te-ai înregistrat pe o platformă anume și ai făcut depunerea, trebuie să găsești secțiunea de sporturi și să apeși pe „Baschet”. Ți se vor afișa mai multe evenimente care se desfășoară în diferite zone ale lumii. Pentru a vedea meciurile din SUA și a putea paria, tu trebuie să faci click pe „NBA”. Poți să alegi o opțiune de pariere standard sau să selectezi o altă piață.

Care sunt cotele la pariurile pe NBA?

Dacă alegi să pariezi pe Efbet, Winbet, Palms Bet sau oricare dintre site-urile prezentate mai sus, vei avea cote mari la meciurile NBA. Cu cât o piață de poariuri e mai complexă, cu atât mai mari sunt și cotele. Sfatul nostru este să treci în revistă măcar câteva dintre platformele pe care le-am menționat și să te înregistrezi pentru a putea compara cotele și a te asigura că ai parte de cele mai bune valori pentru nevoile tale.

Tipuri de pariuri pe NBA

În formatul standard, la pariurile pe baschet se pleacă de la premisa că vrei să precizi ce echipă va câștiga meciul. De exemplu, dacă New York Knicks joacă împotriva Washington Wizards, trebuie să notezi 1 pentru victorie acasă sau 2 pentru victorie în deplasare. Opțiunile de pariere nu se limitează la aceste două variante, însă. Iată o scurtă listă a diferitelor opțiuni care îți stau la dispoziție pe platformele online:

Handicap;
Pariu pe rezultatul de la prima pauză;
Pariu pe rezultatul de la a doua pauză;
Pariu pe rezultatul după prima, a doua, a treia sau a patra repriză;
Pariu pe cel mai bun jucător; 
Pariu pe câștigătorul jocului;

În funcție de cât de complexă e predicția pentru un anumit tip de pariu, vei avea parte de cote mai mari decât în cazul pariurilor tradiționale. De aceea, îi încurajăm pe cei care vor să parieze pe NBA să arunce o privire asupra diferitelor opțiuni puse la dispoziție de platforma de pariuri aleasă. Dacă ești priceput la a face precizii corecte, poți încerca să obții câștiguri mai mari cu cote mai mari și diferite opțiuni de pariere.

Rezumat

În zilele noastre, orice persoană majoră poate paria pe meciuri din MBA atâta timp cât are acces la un calculator sau la un dispozitiv mobil. Platformele de pariuri oferă cote mari, dar și diferite opțiuni de pariere. Noi am subliniat cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont și sperăm că informațiile pe care ți le-am prezentat îți sunt de folos. Îți dorim mult noroc! Sperăm să câștigi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *