Pariuri online cu Dragon and Tiger

Povestea jocului de cazino Dragon & Tiger a început acum mulți ani, în Cambogia. El și-a păstrat popularitatea în Asia, iar acum se extinde și în restul lumii.

Jocul este extrem de simplu. Trebuie să te bazezi pe cărțile dragonului sau pe cele ale tigrului, de aici provenind și numele. În articolul de față, îți prezentăm un ghid detaliat privind regulile jocului Dragon & Tiger, în așa fel încât să te poți bucura de el în cazinourile online.

Dragon & Tiger – Reguli

Ideea principală a acestui joc este să ghicești care mână e mai bună: cea a dragonului sau cea a tigrului. Ai la dispoziție un set de 52 de cărți, care se împart alternativ către Yang – dragonul și Yin – tigrul. Tu trebuie să pariezi pe unul dintre cei doi, iar dacă predicția ta este corectă, câștigurile ți se dublează. În caz de egalitate, cazinoul păstrează jumătate din suma pariată, iar cealaltă jumătate îi revine jucătorului.

Jocul începe când dealerul spune: „Vă rugăm să plasați pariurile”. Pariurile se închid când dealerul anunță „Nu se mai plasează pariuri”. Ierarhia cărților este, de la cea mai mică la cea mai mare, următoarea: As, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, valet, regină, rege. Mâna căștigătoare este aceea cu cartea cea mai valoroasă.

Tipuri de pariuri

Mai jos, îți explicăm ce pariuri aduc cu sine pierderi și ce pariuri sunt câștigătoare. Totul depinde de scenariul în care se joacă și de cum îți plasezi pariul, folosindu-te de diferitele opțiuni. Ține minte aceste lucruri; ele sunt esențiale.

Dealer la Dragon and Tiger

Pariurile mici sunt câștigătoare dacă cartea trasă în zona selectată (cea a dragonului sau cea a tigrului) are o valoare mai mică sau egală cu 6, și necâștigătoare dacă valoarea este mai mare sau egală cu 8.

Atât pariul mic, cât și pariul mare pe dragon sunt necâștigătoare dacă cartea trasă în dreptul acestuia este 7.

Atât pariul mic, cât și pariul mare pe tigru sunt necâștigătoare dacă cartea trasă în dreptul acestuia este 7.

Cazinourile online oferă și alte tipuri de pariuri pe care le poți încerca. De exemplu, poți ghici dacă următoarea carte trasă în dreptul dragonului sau al tigrului va avea valoare pară sau impară, ori câte cărți de 7 vor apărea. Există o multitudine de variante care îți stau la dispoziție, așa că cel mai bine este să arunci o privire asupra secțiunii „Ajutor” înainte de a începe să joci, pentru a te familiariza cu regulile.

Ce este important în jocul de cazinou Dragon & Tiger?

Am reușit să aflăm că avantajul pe care cazinoul și-l păstrează în acest joc este egal cu 3,73%. Dacă nu aplici o strategie anume și nu folosești una dintre opțiunile de pariere mai complicate, poți încerca să ghicești ce carte va avea valoare mai mare – cea a tigrului sau cea a dragonului. Astfel, vei câștiga pariul în raport de 1 la 1.

Tiger and Dragon

O altă opțiune este să ții socoteala cărților trase. Nu sunt atât de multe, așa că nu e imposibil să le numeri. Îți poți construi strategia în funcție de ce cărți mici și mari au fost deja atribuite, anticipând astfel variantele următoare. În acest caz, e important să îți dai seama câte cărți de 7 urmează, pentru că 7 echivalează cu pierderi imediate.

Această strategie duce, implicit, și la o alta. Dacă pariezi pe simboluri, e mai ușor să pariezi pe simbolul următoarei cărți trase. De exemplu, poți calcula câte cărți de un anumit tip au fost trase deja și câte au mai rămas. Dacă observi că, până în momentul de față, categoria trasă cel mai rar e cea a inimilor, nimic nu te poate împiedica din a paria că următoarea carte va fi inimă.

Pariul pe remiză – avantaj sau dezavantaj?

Avantajul în a paria pe remiză la jocul de cazino Dragon & Tiger e că acesta îți aduce cel mai mare câștig, în raport de 8 la 1. În acest caz, însă, procentul care îi revine cazinoului se situează la peste 30%, ceea ce înseamnă că operatorul rămâne aproape de fiecare dată în câștig. Lucrurile devin și mai complicate dacă încerci să pariezi și pe remiză, și pe simboluri. Cel mai bine e să rămâi la tipul clasic de pariuri, alegând între mâna dragonului și cea a tigrului, pentru a câștiga.

În orice caz, e posibl să îți dorești să pariezi pe remiză. Poate chiar de mai multe ori. Și vei descoperi că această alegere duce la pierderi frecvente. Desigur, nu spunem că e imposibil să câștigi, dar, în comparație cu celelalte opțiuni prezentate mai sus, aceasta este cea mai proastă alegere pe care o poți face. Decizia îți aparține.

Există strategii câștigătoare în acest joc?

Nu, oricât de mult ar încerca alții să te convingă că jocul Dragon & Tiger include sisteme care te feresc de pierderi, nu trebuie să te lași păcălit. După cum vei vedea, factorul decisiv este norocul. Cea mai bună soluție este să nu investești sume foarte mari. Încearcă să înfrângi dealerul făcând predicția total opusă celei făcute de el. Iar dacă pare că ai rămas fără noroc, cea mai bună strategie este să aștepți ca acesta să revină.

Joc Dragon Tiger

Jucătorii care încearcă să compenseze pierderile suferite pariind din nou și din nou aleg un drum greșit. Uite un indiciu: jocurile acestea de cărți includ perioade prelungite în care operatorul își revendică partea lui, iar sistemul pur și simplu lucrează în favoarea sa. Nu pretindem că sistemul ar fi trucat, însă e clar că ai mai puțin noroc decât casa de pariuri. Așadar, îți sugerăm să îți păstrezi calmul și să amâni pariurile pentru o vreme.

Unde poți juca Dragon & Tiger?

Există mai multe cazinouri online bune care oferă jocul Dragon & Tiger. Acestea sunt internaționale.

Casa Pariurilor;

Superbet;

SlotV;

Betwinner;

22bet;

Megapari;

1xBet;

Melbet;

… și multe altele!

Impresii finale

Poate că Dragon & Tiger e un joc de cărți simplu, dar rezultatul depinde de norocul jucătorului, la fel ca la poker, blackjack, baccarat și alte jocuri asemănătoare. Nu te aștepta ca predicțiile tale să fie mereu corecte și să prinzi mereu cărți avantajoase. Dacă vrei să te obișnuiești cu jocul, poți să încerci întâi varianta gratuită și abia apoi să treci la pariuri reale, în cazinouri online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *