Pariuri pe cartonașe la meciurile de fotbal

Casele de pariuri online din zilele noastre le oferă clienților lor o varietate excepțională de opțiuni de pariere, cu ajutorul cărora cotele cresc și devin foarte atrăgătoare. Astfel, jucătorii pot să facă pronosticuri fotbalistice privind numărul de cartonașe acordate și, dacă norocul este de partea lor, să câștige. În acest articol îți explicăm cum poți paria pe cartonașele acordate în meci, ce categorii de pariuri pe cartonașe există și alte informații interesante despre unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri.

Ce tipuri de pariuri pe cartonașe există?

Există mai multe tipuri de pariuri pe cartonașe la meciurile de fotbal. Aceste pariuri sunt foarte interesante, deoarece miza meciurilor crește dacă poți prezice câte cartonașe vor fi date, ce culoare vor avea și așa mai departe. Iată care sunt cele mai comune tipuri de pariuri pe cartonașe de pe site-urile caselor de pariuri, astfel încât să te familiarizați cu ele.

Sub / peste un anumit număr de cartonașe – această opțiune îți permite să prezici dacă numărul de cartonașe acordate dintr-un meci de fotbal va fi sub sau peste o anumită valoare. De exemplu, dacă pariezi pe mai mult de 2,5 cartonașe, arbitrul trebuie să ridice cel puțin 3 cartonașe pe tot parcursul meciului;

Cartonașe roșii în meci – există posibilitatea de a paria dacă vor exista sau nu cartonașe roșii în meci. Această opțiune este mai puțin întâlnită pe platformele online, dar există și poate veni cu cote foarte bune;

Ora primului cartonaș – opțiunea aceasta îți permite să prezici dacă se va acorda un cartonaș înainte sau după un anumit moment din timpul meciulu. Și în acest caz ai parte de cote mari dacă reușești să faci o predicție corectă.

Prima echipă care primește cartonaș în meci – acest tip de pariu presupune să anticipezi care dintre echipe va primi primul cartonaș în timpul meciului. Nu toate casele de pariuri oferă această opțiune, dar pe multe site-uri ea există, așa că te îndemnăm să verifici.

Pariu pe cartonașe

Strategii pentru pariurile pe cartonașe
E greu să prezici cum și când se vor acorda cartonașe într-un meci, așa că nu putem spune că există o strategie anume în acest sens. Ce poți face, însă, este să examinezi statisticile anterioare pentru a vedea care sunt echipele cu cele mai multe cartonașe primite. În acest fel, vei avea o idee la ce să te aștepți într-o anumită partidă. O altă idee bună este să te familiarizezi cu arbitri, ca să știi care sunt mai permisivi și care nu. Pariurile privind cartonașele acordate în meciurile de fotbal sunt atractive și pot aduce câștiguri însemnate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *