Pariu pe rezultatul de la pauză și rezultatul final

Casele de pariuri online oferă o varietate de piețe de pariuri sportive de care poți profita. De exemplu, nu ești obligat să te limitezi la pariuri convenționale – pe câștigătorul unui meci sau pe remiză -, ci poți încerca să anticipezi rezultatul exact, numărul de goluri înscrise, echipa câștigătoare cu un avantaj (handicap) și multe altele. Acest articol prezintă opțiunea de pariu pe rezultatul de la pauză și cel final, opțiune preferată de unii pariori.

Cum să pariezi pe rezultatul de la pauză și pe cel al final?

Pe unele site-uri, pariorii pot paria pe rezultatul de la pauză, respectiv pe rezultatul final. Aceasta este una dintre cele mai populare piețe pentru pariurile pe fotbal, deoarece are, în general, cote foarte mari. În caz că ești atras de ea, trebuie să știi că opțiunea îți stă la dispoziție atât la fotbal, cât și la hochei sau alte sporturi. Noi, însă, ne vom apleca asupra fotbalului, unde poți profita de 9 scenarii.

Începem cu un scurt exemplu care te va ajuta să înțelegi cum funcționează pariul prezentat și cum îl poți fructifica. Să presupunem că avem două echipe de fotbal – echipa albastră și echipa roșie. Poți paria că „albaștrii” nu vor fi la conducere doar la finalul primei reprize, ci și la finalul meciului. Astfel, poți prinde cote de peste 3.00, făcând profituri semnificative cu sume mici. Totuși, mai ai încă 8 opțiuni de pariere, pe care îți sugerăm să le parcurgi mai jos:

Pariu pe rezultatul de la pauză și pe rezultatul final

Echipa albastră a câștigat prima repriză, iar meciul s-a încheiat la egalitate (H1 / X);
Echipa albastră a câștigat prima repriză, dar a pierdut meciul (H1 / H2);
Prima repriză s-a încheiat la egalitate, dar echipa albastră a câștigat meciul (X / H1);
Echipele au făcut egal în prima repriză, dar și în meci (X / X);
Echipele au făcut egal în prima repriză, dar echipa roșie a câștigat meciul (X / H2);
Echipa roșie a câștigat prima repriză, dar a pierdut meciul (H2 / H1);
Echipa roșie a câștigat prima repriză și meciul (H2 / H2);
Echipa roșie a fost condusă la pauză, dar a sfârșit prin a câștiga (H1 / H2);

Toate aceste opțiuni vin cu cote diferite, dar toate cotele sunt mari, așa că, dacă câștigi, câștigi mult. De asemenea, poți găsi pronosticuri pentru această piață. Ele sunt marcate cu “PH / ER”. Nu este nimic complicat sau dificil în legătură cu aceste pariuri, dar va trebui să fii bun la prezicerea meciurilor pentru a câștiga.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei opțiuni de pariere?

Cel mai mare avantaj al acestui tip de pariuri este reprezentat de cotele mari. De exemplu, dacă poți prezice cine va câștiga în prima repriză, dar va pierde meciul, cota poate fi de 16,00 sau chiar mai mult. În acest fel, un pariu de 5 euro îți aduce 80 de euro sau mai mult. Pentru un singur meci, o astfel de sumă e destul de bună!

Dezavantajul este că astfel de rezultate sunt foarte dificil de prezis. De obicei, echipele care conduc convingător în prima repriză a meciului sfârșesc doar rareori prin a pierde partida, astfel că șansa ta de a prinde cele mai mari cote este foarte mică. Totuși, nimeni nu știe ce îți rezervă norocul, așa că poți oricând să îl pui la încercare.

Strategie de pariere pentru rezultatul de la pauză și rezultatul final

Nu există o strategie sigură pentru a obține un profit de 100%, dar poți să analizezi echipa gazdă și să încerci să evaluezi șansele acesteia de a porni la atac în prima repriză și de a marca. De asemenea, trebuie să iei în considerare statutul echipei – favorită sau outsider. Dacă crezi că echipa gazdă poate înscrie unul sau mai multe goluri în prima repriză, dar și că poate câștiga meciul, atunci vei avea parte de cote semnificative, care îți vor garanta profitul.

Îți recomandăm să analizezi foarte atent șansele echipelor și să nu pariezi orbește pe un rezultat bazat pe presupuneri pure. Poți folosi statistici pentru a vedea cum au decurs meciurile anterioare ale echipelor și să verifici cine e acasă, respectiv cine joacă în deplasare. Nu în ultimul rând, te sfătuim să ții cont de pronosticurile experților sportivi și ale autorităților cu o viziune obiectivă asupra meciurilor, mai ales dacă aceștia spun concret cum se așteaptă să evolueze jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *