Parimatch – recenzie

Parimatch este o platformă de pariuri sportive și de cazino, operată de Suncast Furure N.V.. Ea pune la dispoziție o gamă largă de jocuri care merită încercare. În cele ce urmează, vom trece în revistă majoritatea serviciilor oferite pe această platformă online, prezentând opțiunile de înregistrare și de plată, precum și tipurile de pariuri și jocuri pe care le vei întâlni. Să trecem la detalii.

Înregistrarea pe Parimatch

Dacă vrei să pariezi pe Parimatch, trebuie să îți faci un cont. Crearea lui nu durează mult, pentru că operatorul s-a străduit să pună la dispoziție opțiuni rapide de înregistrare. Mai jos, îți descriem procedura pas cu pas, ca să poți să te alături rapid celorlalți jucători de pe site și să plasezi pariuri.

Mergi în colțul din dreapta sus și fă click pe butonul „Alătură-te acum”;
Alege valuta dorită;
Selectează o metodă de înregistrare – prin intermediul numărului de telefon sau prin email;
Dacă selectezi „Număr de telefon”, introdu numărul tău de contact și alege o parolă;
Dacă selectezi „Email”, introdu adresa ta de email și alege o parolă;
Fă click pe butonul galben „Alătură-te acum”. Acum ești înregistrat.

  • NOTĂ

Dacă te înregistrezi prin email, vei primi un link de activare pe adresa furnizată. Accesează acest link pentru a intra în cont.

Parimatch – metode de depunere și de retragere

Acum că te-ai înregistrat pe Parimatch, poți să treci la metode de depunere și de retragere. Ai la dispoziție multe opțiuni prin care să îți încarci contul, dar și prin care să îți retragi câștigurile. Dintre ele, amintim cardurile bancare, portofelele electronice, transferul bancar, criptomonedele și multe alte sisteme de plată. Hai să aruncăm o privire asupra principalelor metode de plată:

Depuneri

VISA și MasterCard;
ecoPayz;
Skrill;
Neteller;
Webmoney;
QIWI;
Perfect Money;
Jeton Wallet;
Bitcoin;

Retrageri

Visa și MasterCard;
ecoPayz;
Skrill;
Neteller;
Perfect Money;
Jeton Wallet;
Bitcion;

PariMatch il are drept ambasador oficial pe Conor McGregor

Dacă vrei să îți retragi câștigurile obținute pe site, ți se va cere să parcurgi procesul de verificare. Cu alte cuvinte, va trebui să îi trimiți operatorului un email care să conțină copia actului tău de identitate. Dacă nu faci acest lucru, opțiunea de retragere va rămâne blocată. Ține cont de acest lucru înainte să te înregistrezi. Firește, nu ai niciun motiv de îngrijorare, pentru că securitatea de pe această platformă este foarte bună și nimeni altcineva din afara companiei nu va avea acces la datele tale personale.

Ce pariuri sportive sunt posibile pe Parimatch?

Acest operator online de pariuri are o secțiune sportivă foarte bună, în care poți plasa pariuri pe tot felul de sporturi. Pe lângă evenimentele tradiționale din baschet, volei, fotbal, tenis și hochei, ai acces și la multe alte sporturi. În plus, cotele sunt foarte avantajoase, astfel că poți obține câștiguri mari cu pariuri minime.

Să trecem în revistă principalele sporturi disponibile pe această platformă online:

Fotbal;
Baschet;
Volei;
Tenis;
Tenis de masă;
Hochei pe gheață;
Sporturi electronice;
Pariuri pe divertisment;
Box;
Handbal;
MMA;
… și multe altele!

Jucătorii pot plasa pariuri standard (pe câștigător sau remiză), dar și pariuri pe scorul de la pauză, numărul total de goluri înscrise, scorul exact, handicap și multe altele. E important de precizat că și cotele devin mai mari pe măsură ce piețele alese se complică.

Să vedem acum ce alte jocuri se găsesc pe Parimatch.

Cazinoul Parimatch – tipuri de jocuri

Dacă intri în secțiunea Cazino din meniul principal, vei găsi o colecție formată din tot felul de jocuri disponibile și în cazinourile „fizice”. Există un număr uriaș de sloturi de la cei mai buni furnizori, precum și jocuri de masă sau jocuri cu cărți. În plus, poți juca în cazinoul live, alături de dealeri adevărați. Să trecem în revistă jocurile de cazino disponibile pe platformă:

Sloturi;
Ruletă;
Blackjack;
Baccarat;
Poker;
Poker video;
Roata norocului;
Jocuri cu loz;
… și altele!

Pariuri prin aplicatia Parimatch, disponibila pe iOS si Android

Există și promoții pe Parimatch?

Da, această platformă de pariuri conține o gamă variată de bonusuri și promoții. Operatorul are oferte și pentru pariurile sportive, și pentru jocurile de cazino. În plus, există bonusuri inițiale pentru clienți noi și promoții personalizate pentru utilizatori cu un istoric mai lung pe platformă. Dacă vrei să obții mai multe informații despre bonusuri și despre regulile de pariere, poți accesa secțiunea „Promoții”, din meniul principal. Această secțiune cuprinde promoțiile oferite, precum și informații cu privire la cerințele pe care trebuie să le respecte jucătorii și caracteristici suplimentare.

Suport și contact

Operatorul are un chat live pentru clienți, în care poți pune întrebări despre serviciile oferite pe site. Chat-ul este disponibil 24/7, așa că îl poți folosi la orice oră. O altă metodă prin care poți lua legătura cu echipa de suport e prin email. Trimite un mesaj la adresa support@parimatch.com și așteaptă răspunsul lor. În general, răspunsul nu se lasă așteptat mai mult de 24 de ore, dar în anumite situații ia ceva mai mult.

Impresii finale privind Parimatch

Această platformă de pariuri pentru sporturi și jocuri de cazino este disponibile în multe zone ale lumii. Procesul rapid de înregistrare și numeroasele metode de depunere – prin card bancar, criptomonede, portofele electronice și sisteme de plată – se numără printre motivele pentru care acest operator se bucură de o asemenea popularitate. Există, însă, și alte avantaje, cum ar fi cotele mari, numeroasele opțiuni de pariere, cazinoul online și orice altceva care face parte din brandul Parimatch. Credem că recenzia noastră ți-a adus informații utile, așa că îți urăm mult noroc, indiferent de cum alegi să joci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *