Parimatch – depunere minimă

Suma minimă de depunere la Parimatch este de aproximativ 10$. Pentru utilizatorii indieni, aceasta este de 300 de rupii, reprezentând echivalentul a 4 dolari. Limita inferioară depinde de metoda de plată aleasă.

Dacă vrei să faci o depunere pe site, trebuie să te înregistrezi și să accesezi secțiunea „Casierie”. Acolo, sub fila „Depuneri”, vei vedea lista metodelor de plată disponibile. Trebuie, deci, să alegi metoda dorită. Poți opta pentru card de debit și de credit Visa și Mastercard, Skrill, NetBanking, Neteller, Paytm, AstroPay, chiar și Bitcoin. Dacă vrei să beneficiezi de un bonus de bun venit, tot ce trebuie să faci este să depui suma minimă impusă. După confirmarea tranzacției, contul îți va fi alimentat instantaneu.

Platforma obișnuia să accepte și QIWI, dar această metodă de plată a fost eliminată după ce banca națională a Rusiei a impus restricții. Pentru utilizatorii din India, Paytm este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece este reglementată de Bank of India. Astfel, poți folosi rupii ca valută și nu se percep comisioane de transfer.

Pentru a-ți alimenta contul cu Paytm, trebuie să îți creezi un portofel și să te înregistrezi pe site-ul procesatorului de plăți. Transferă fonduri în contul respectiv, iar apoi depune-le pe Parimatch.

Toți jucătorii noi își pot un bonus de bun venit. Este destul de mic, dar îți va fi util pentru început. Odată ce îndeplinești condițiile de pariere, vei putea cheltui sau retrage banii respectivi. Una dintre condiții este să îi cheltui în termen de o săptămână. Multiplicatorul este destul de rezonabil, de 5x. Asta înseamnă că trebuie să pariezi de cinci ori suma bonusului pentru a-l revendica. Evenimentele pe care pariezi trebuie să aibă un multiplicator de cel puțin 1,5. Dacă nu câștigi banii înapoi în decurs de o săptămână, aceștia vor fi pierduți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *