Care este depunerea minimă pe Paddy Power?

Paddy Power este unul dintre cele mai populare site-uri de pariuri din Marea Britanie. Încă de la lansare, a fost un exemplu de platformă inovatoare. În plus, este unul dintre site-urile cu cele mai mici sume minime de depunere – doar 5 lire sterline. Metodele de plată includ card de debit, PayPal, transfer bancar, Neteller, Skrill și Paysafecard.

Utilizatorii site-ului pot face depuneri instantanee în conturile lor prin intermediul cardului de debit. Variantele acceptate sunt Visa, Electron și MasterCard.

Aceasta este cea mai populară metodă de depunere în rândul jucătorilor. Unul dintre motive este că nu vine la pachet cu niciun comision. Depunerile se pot face și de pe desktop, și din aplicații mobile. Nu trebuie decât să accesezi fila „Contul meu” de pe platforma de pariuri Paddy Power. Acolo vei vedea secțiunea „Depuneri”. Introdu suma dorită, numărul cardului și numărul CV2. Apoi, fă clic pe butonul „Depune acum”.

Dintre sistemele de plată online, Neteller este cea mai populară alternativă. Utilizatorii își pot alimenta contul Neteller prin transfer bancar sau prin card de debit. La fel ca în cazul cardurilor de debit, tranzacțiile au loc instantaneu. Totuși, dacă accesezi Paddy Power de pe mobil sau din aplicație, nu poți folosi Neteller pentru a-ți alimenta contul.

De asemenea, dacă îți alimentezi contul de pariuri Paddy Power cu Neteller, nu vei putea accesa bonusul pentru pariuri cu taxă.

O altă metodă de plată foarte populară este Skrill. Conturile pot fi încărcate și prin transfer bancar. Depunerea prin PayPal îți va oferi acces instantaneu la fonduri, fără comisioane.

Dacă vrei să începi să pariezi, poți folosi și cardul de numerar Paddy Power. El îți permite să efectuezi operațiuni bancare atât la fața locului, cât și online.

După cum am menționat, Paddy Power este unul dintre site-urile cu cele mai mici sume de depunere impuse. Iar ideea de a avea sume minime prezintă multe avantaje, în special pentru cei care sunt încă începători în materie de jocuri de noroc online. Practic, riscurile sunt mai mici, iar oamenii pot testa liniștiți diferitele promoții și piețe ale casei de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *