Va reuși Olanda să-și joace cărțile bine după performanțele excelente de până acum? Olanda – Cehia

Olanda și Cehia sunt două dintre echipele care avansează în optimile de finală ale Campionatului European, însă doar una dintre cele două formații va avea șansa de a ajunge și în sferturi. Învingătoarea se va decide, însă, pe 27 iunie, de la ora 19:00, iar înfruntarea se va desfășura în Budapesta, pe Puskás Arena.

Optimile de finală

Datorită faptului că au terminat pe primul loc în Grupa C, tulipanii se bucură de departe de cel mai ușor culoar spre semifinală. Olanda va juca următorul meci împotriva Cehiei, iar dacă va învinge, echipa va întâlni câștigătoarea dintre Țara Galilor și Danemarca. În semifinale, în schimb, dacă vor reuși să se califice, olandezii vor avea un adversar mai dificil – fie Anglia, fie Germania, Ucraina sau Suedia.

Cehia profită cu siguranță de calificarea de pe poziția a treia, într-o grupă pe care au împărțit-o cu echipele Angliei, Croației și Scoției. După o prestație bună în Ungaria, cehii au o șansă extrem de bună de a merge mai departe, unde îi așteaptă un alt meci mai ușor în drumul spre semifinale.

În ce formă se află echipele

Jucătorii din Țara Lalelelor sunt într-o formă aproape excelentă. În ultimele 5 meciuri, olandezii au înregistrat 4 succese și un egal. Victoriile au fost obținute atât în cele trei meciuri din cadrul Campionatului European (vs. Macedonia de Nord – 0:3, Austria – 2:0 și Ucraina – 3:2), cât și în afara acestuia – într-un meci amical cu Georgia (0:0). Remiza a venit în partea pregătitoare, înainte de startul campionatului din acest an – 2:2 cu Scoția.

Cehia are o serie mult mai ezitantă, dar oaspeții simbolici au fructificat la maximum aspectele pozitive din prestația lor de până acum și, fiind calificați de pe locul trei din grupă, vor merge cel puțin până în optimile de finală ale turneului. În ultimele 5 meciuri, Cehia a avut parte de 2 înfrângeri (cu Italia – 4-0 și Anglia – 0-1), 2 succese (cu Scoția – 0-2 și Albania – 3-1) și un egal 1-1 cu Croația.

Cotele caselor de pariuri

Casele de pariuri par să aibă așteptări foarte similare privind echipa care va merge mai departe. Cota pentru victoria Olandei este de @1.70, egalul este cotat cu @3.90, iar victoria Cehiei e prevăzută cu un coeficient de @5.25.

Dacă ne uităm la goluri, cotele sunt identice – @1.90 atât pentru mai puțin, cât și pentru mai mult de 2,5 înscrieri.

Pronostic

Olanda joacă în forță, iar în fața unui adversar de talia Cehiei, gazdele simbolice vor încerca să se impună în timpul regulamentar. Din acest motiv, vă sugerăm să profitați de cota de victorie a Olandei, care are un multiplicator de @1.70.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *