O nouă șansă pentru un rezultat bun în fața Țării Lalelelor: Olanda – Austria

În a șaptea zi de la debutul Campionatului European de Fotbal se vor întâlni Olanda și Austria, câștigătoarea având șansa de a obține puncte prețioase în Grupa C. Stadionul unde va avea loc bătălia din turul al doilea este Johan Cruyff Arena, din Amsterdam, iar ora de start este 22:00.

Grupa C

Deși la momentul redactării acestui articol (13 iunie) niciuna dintre echipe nu și-a jucat primul meci, putem spune că Olanda este favorita absolută pentru a merge mai departe. Dat fiind faptul că în Grupa C se mai află Austria, Macedonia de Nord și Ucraina, acest scenariu este indubitabil.

Totuși, și celelalte 3 echipe vor fi angrenate în lupta pentru calificarea în etapele următoare, iar în această configurație, toate au șanse foarte mari. Austria și Ucraina par să fie concurentele cele mai aprige pentru locul al doilea, însă și Macedonia de Nord are un joc stabil, care nu poate fi neglijat de celelalte echipe.

În ce formă se află echipele

Starea de joc a celor două echipe nu este cea mai bună posibilă. În ultimele 5 meciuri, Olanda a avut parte de 3 victorii (împotriva Georgiei – 3: 0, Gibraltar – 0: 7 și Letoniei – 2: 0), o remiză (împotriva Scoției – 2: 2) și o înfrângere în fața Turciei (4: 2).

Situația austriecilor este puțin mai gravă – 2 înfrângeri (în Anglia – 1: 0 și Danemarca – 0: 4), două remize (cu Slovacia – 0: 0 și Scoția – 2: 2) și un triumf împotriva Insulelor Feroe (3: 1).

Cotele caselor de pariuri

După cum era de așteptat, Olanda este favorita meciului, șansele ca Țara Lalelelor să obțină o victorie fiind de @ 1,65, cu tendință de creștere în zilele dinaintea meciului. Remiza este cotată cu un coeficient situat între @ 3,80 și @ 4,00, în timp ce înfrângerea se situează la @ 5,50-@ 6,25.

În ceea ce privește numărul de goluri înscrise, lucrurile stau exact la fel. Și cota pentru mai mult de 2,5 goluri, și cea pentru mai puțin de 2,5 goluri sunt identice – @ 1,90.

Pronostic

Luând în considerare numărul de goluri marcate de Olanda și rezultatele mai slabe ale Austriei în ultimele meciuri, anticipăm un număr mic de goluri în această partidă. Cota de @ 1,90 pentru sub 2,5 înscrieri nu pare optimă, dar, dat fiind riscul, credem că este justificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *