Înregistrare Mozzartbet

Mozzartbet este una dintre agențiile mai puțin prezente în țara noastră. Totuși, ce are de oferit și bonusurile acesteia sunt destul de bune. Hai să aruncăm o privire!

Înregistrarea la Mozzartbet se realizează foarte rapid. Imediat ce intri pe site-ul agenției, vei observa un buton mare în centrul paginii pe care scrie “Înregistrare”. Apăsând pe acesta, vei fi redirecționat către o pagină care-ți va oferi un bonus de bun venit destul de consistent, despre care vom vorbi puțin mai târziu. După această pagină, se va deschide formularul de înregistrare, unde va trebui să introduci următoarele date:

  • username
  • adresa de email
  • parola
  • confirmarea parolei
  • prenume, nume
  • data nașterii

Ca la orice altă agenție de pariuri din țara noastră, va trebui să ai peste 18 ani pentru a-ți putea crea un cont (vei observa asta prin prisma faptului că data nașterii va fi presetată astfel încât să ai exact 18 ani).

Ce bonusuri oferă Mozzartbet?

Jucătorii români se pot bucura de o mare varietate de promoții foarte faine la Mozzartbet.

Bonusul de 1000% (da, de 10 ori suma pariată), te ajută să primești bonus pe fiecare pariu de cel puțin 26% în anumite ore și de până la 1000% la “orele fericite”.  Aceste ore sunt de la 10 la 12 dimineața și de la 8 la 10 seara în agențiile stradale. Pentru a fi eligibil pentru acest bonus, biletul trebuie să conțină selecții care să aibă cota mai mare sau egală cu 1.30. De asemenea, pe bilet trebuie să ai cel puțin 4 selecții pentru a activa bonusul de p\n[ la 1000%.

Să dăm un exemplu. Dacă pui un bilet cu 40 de evenimente de minim cota 1.30 la ora 11:30 dimineața și acest bilet este câștigător, atunci vei avea parte de cel mai mare bonus la pariuri sportive acordat de agențiile din România. Pe lângă faptul că suma câștigată fără bonus va fi astronomică, aceasta va fi înmulțită cu 10! Acest sistem îi pune în mare avantaj pe cei care joacă de obicei bilete cu extrem de multe pariuri (și am văzut o mulțime de astfel de oameni prin agențiile din România!).

Înregistrare Mozzart Bet

Oferta de pariuri la Mozzartbet.  Cum este în comparație cu Fortuna sau Casa Pariurilor?

Toate aceste trei agenții de pariuri menționate mai sus au în comun faptul că se bazează pe o oferta de pariuri în jurul fotbalului. Astfel, Mozzartbet are o ofertă extrem de variată atât pentru fotbalul românesc, cât și pentru cel internațional. Vei găsi toate tipurile de pariuri disponibile și cele mai diverse ligi din cele mai ciudate țări. Dacă ești un parior mai excentric, Mozzartbet se asigură că ai toate materialele necesare pentru a-ți face cele mai tari bilete!

Un pariu foarte interesant este posibilitatea de a ghici numărul total de goluri marcate într-o etapă de campionat. Deși nu sunt foarte multe campionate pe această listă, acest tip de pariu este o noutate și chiar este interesant să ai asemenea posibilități.

Totuși, există o diferență foarte mare între Mozzartbet și alte agenții din România, precum eFortuna sau Casa Pariurilor. Mozzartbet are foarte puține agenții stradale deschise în țara noastră. Dacă pe teritoriul României regăsim aproximativ 700 de agenții stradale Fortuna, în cazul Mozzartbet acest număr nu trece de câteva zeci. Printre orașele cu cele mai multe agenții avem București, Arad, Timișoara și Pitești. Însă în niciunul din aceste orașe numărul de agenții nu este mai mare de 20. Rădăcinile agenției fiind în Serbia, nu este de mirare că sudul și vestul României au primit mai multă atenție în ceea ce privește agențiile stradale. În Moldova, de exemplu, găsim 8 agenții răsfirate – 3 în Suceava, două în Târgu Neamț și 3 în Bacău.

Mozzart Bet eFortuna Casa Pariurilor Romania

Jocuri, pariuri, loto

Oferta Mozzartbet nu constă doar în pariurile sportive pe care le oferă. Ca multe alte agenții online din România, există posibilitatea de a juca și alte jocuri, precum păcănele, ruleta sau chiar loto. Pe Mozzartbet poți cumpăra bilete la loterie de tip 10/20 și 12/24, und eșansele de câștig sunt destul de mari. În plus, avem o extragere de Lucky 6 (Lucky Super Six) la fiecare trei minute. Acesta este unul din jocurile preferate ale românilor, care uneori vor să pună câțiva lei pe numerele lor norocoase și să savureze o băutură în agențiile stradale. Este bine de știut că există asemenea posibilități în agențiile Mozzartbet din țara noastră.

Aplicația mobilă Mozzartbet

În România, aplicațiile de jocuri de noroc și de pariuri nu se pot găsi în Google Play Store încă. Totuși, câteva state europene au adoptat introducerea acestora în magazinul de aplicații Google și, probabil, această funcție va fi disponibilă și la noi în puțin timp.
Până atunci, putem descărca aplicația mobilă MozzartBet pentru Android de pe site-ul lor oficial. În bara principală se poate observa cu ușurință opțiunea numită “Aplicația Android” de unde poate fi descărcată cu ușurință. Totuși, trebuie să bifezi mai întâi din setări opțiunea de a permite instalarea  aplicațiilor din surse externe.

În ceea ce privește aplicația, aceasta este mult mai bună decât era la început. Odată cu update-urile primite, aplicația se mișcă fluent și pariurile se plasează instant.  În aplicație am observat că numărul ofertelor la pariuri pe meciurile de fotbal este unul extrem de mare. Avem, astfel, aproximativ 300 de tipuri de pariuri pentru meciurile din ligile cele mai importante, precum Anglia, Italia sau Spania.

Concluzii. Merită să mă înregistrez la Mozzart?

Oferta generoasă de pariuri, stabilitatea aplicației mobile și bonusul extraordinar de 1000% mă fac să spun că merită din plin. Această agenție de pariuri este în special dedicată jucătorilor profesioniști, care joacă multe meciuri pe același bilet.

Totuși, nu doar acești jucători se pot bucura de câteva pariuri câștigătoare. Jucătorii care se bucură de jocurile simple, precum Lucky Six sau fotbal virtual, se pot simți foarte bine în agențiile stradale de la Mozzartbet.

Per total, pot spune că Mozzart este o agenție foarte bună, deși nu există foarte multe agenții deschise în țara noastră. casa de pariuri excelează, însă, la capitolul online.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *