Live chat pe Melbet

Melbet este un site de pariuri accesibil la nivel global, care acceptă jucători din întreaga lume. Există tot felul de opțiuni de pariere, de la cricket live la variante exotice precum teen patti. Platforma oferă o casă de pariuri sportive, pariuri pe sporturi electronice, cazinou live, cazinou online și multe altele. Dispune de o mare varietate de metode de plată, inclusiv UPI, Skrill și criptomonede. În plus, pune la dispoziție pariuri live cu cash out, păcănele online, bingo, keno, ruletă și blackjack. Este disponibilă atât pe iPhone, cât și pe Android.

Melbet are o selecție vastă de pariuri sporturi sportive, poate mai vastă decât orice alt site de pariuri. Este locul perfect pentru toți cei pasionați de pariuri pe esports. Un alt avantaj al platformei este accesibilitatea. Nivelul tău de calificare nu contează – Melbet se adresează în egală măsură începătorilor, jucătorilor avansați și jucătorilor de nivel mediu. Dacă ești nou în domeniul pariurilor online, vei descoperi că platforma este foarte ușor de navigat. Iar dacă ești experimentat, vei vedea că există multe opțiuni potrivite și pentru tine. Există tot felul de variante avansate de pariere.

Asistență

Melbet oferă servicii de asistență pentru clienți 24 de ore pe zi, prin chat live sau prin telefon. Numărul de contact este 0708 060 1120. Funcția de chat live poate fi accesată la „Asistență online”. De asemenea, poți intra în contact cu echipa Melbet și prin e-mail, la adresa info-en@melbet.com.

Pe Trustpilot, 72% dintre utilizatori evaluează site-ul de pariuri în mod negativ. Cele mai multe plângeri se referă la imposibilitatea de a retrage fonduri. Este totuși de apreciat că Melbet răspunde personal la fiecare recenzie, iar majoritatea problemelor par să fi fost rezolvate. Pe un alt site, există, de asemenea, un număr de telefon diferit pentru serviciul clienți, și anume 804-333-72-91.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *