Mașină de Sloturi de Cazino Diamond Vortex

Play ‘n Go sunt maeștri atunci când vine vorba de a crea jocuri de slot online extrem de inovatoare și neobișnuite. Diamond Vortex este aproape o capodoperă a pieselor care se mișcă și a profiturilor provenite din „reacția în lanț” care ar da profituri mai mari decât majoritatea celorlalte jocuri. Jocul are o atingere cosmică, deși efectele vizuale nu sunt la fel de impresionante ca și celelalte jocuri slot similare (de ex. Gold Volcano). Simbolurile cad de sus pentru a umple grila hexagonală , iar câștigurile vin atunci când simbolurile se potrivesc în cluster.

Principiul jocului este foarte asemănător cu cel al lui Honey Rush (de asemenea, un joc Play ‘n Go), întregul joc dezvoltându-se într-o rețea 4-5-6-7-6-5-4. Pariurile pot varia de la 20 de euro cenți la 100 de euro pe rotire. Această gamă este obișnuită pentru majoritatea jocurilor. În fundalul jocului putem vedea o nebuloasă rotativă, iar în centrul acesteia se află rețeaua în care se întâmplă cele mai importante lucruri. Multiplicatorii sunt dinamici, cu maximum 20x. 

Care sunt caracteristicile bonus ale jocului?

'; } else { echo '
'; } ?>

Slotul nu numai că arată neobișnuit, dar vine și cu un set de funcții mult mai mare. Pe hârtie, caracteristicile pot părea complicate, dar dacă le încercați în joc, veți simți imediat că nu e deloc așa.

Totul este redat în 3 inele concentrice, fiecare inel apare cu o zonă (pata întunecată) în partea superioară. Un loc este marcat în partea de jos și se rotește cu simbolul până când se îmbină cu zona sa desemnată în partea de sus. Această caracteristică bonus este activată de fiecare dată când atingi un cluster câștigător. Cele trei tipuri de inele se deplasează în direcții diferite – cel exterior și cel interior în sensul acelor de ceasornic, în timp ce cel central în sens invers acelor de ceasornic. Odată ce primiți câștigurile și simbolurile câștigătoare dispar, simbolurile rămase continuă să se miște așa cum este descris mai sus, înainte de a cădea din nou și de a completa golurile. 

În acest joc veți putea profita de două personaje speciale (sălbatice), care se numesc lipici și sălbatic. Acesta din urmă este situat în centrul plasei, în timp ce cele lipici pot fi atașate în timpul cascadelor. Bonusurile stick rămân în joc dacă fac parte dintr-un cluster câștigător. Cu toate acestea, în acest caz, ei sar cu un inel mai aproape de nucleul grupului câștigător la care participă.

Când bonusurile lipici ajung în inelul interior, acestea sunt aspirate, ceea ce reprezintă funcția „consum”. Transformă pe sălbatic într-un multiplicator și crește cu unul de fiecare dată când se consumă un bonus lipici. În acest fel, un multiplicator sălbatic poate fi format până la 20x, dar multiplicatorul se aplică numai câștigurilor care implică baza sălbatică. Se resetează la 1x cu fiecare nouă rotație ulterioară.

O altă funcție este „transformă”. Se activează atunci când partea inferioară se rotește și se îmbină cu partea superioară. Funcția convertește toate simbolurile din inel în cele identice. Punctul revine ulterior la partea de jos cu fiecare nouă rotație.

Rotiri gratuite în Diamond Vortex

Rotirile bonus din joc sunt declanșate într-un mod ușor diferit decât de obicei. Aici punctele nu vor reveni între rotiri și multiplicatorul de bază nu se va reseta în aceeași perioadă. Este posibil să încărcați noi simboluri bonus și să obțineți 5 rotiri gratuite dacă unul dintre ele ajunge la nucleu. Acest lucru trebuie să se întâmple înainte de sfârșitul rotirilor gratuite.

Cum se joacă?

După cum am menționat, jocul sună puțin complicat atunci când citiți, dar în realitate lucrurile nu sunt exact așa când vine timpul să jucați. Interfața este similară cu alte jocuri de la acest dezvoltator și dacă le-ați jucat deja, vă veți obișnui mai repede.

Când începeți, puteți utiliza butonul „ i ” pentru a obține informații suplimentare despre diferitele caracteristici, precum și un ghid rapid despre elementele de bază ale jocului. Pentru unii dintre ei există ilustrații bune care ar ajuta la a intra și mai rapid în esența jocului.

Nivelul pariului determină valorile simbolurilor și, dacă este modificat, acestea vor fi actualizate în orice moment. Pentru a obține un profit, avem nevoie de între 6 și 35 de simboluri potrivite într-un cluster. Simbolul cel mai bine plătit este cristalul roșu, care înmulțește pariul cu 100 și sunt +35 în grup.

Avalanșa ajută la eliminarea simbolurilor câștigătoare și oferă șansa de a obține noi simboluri câștigătoare, din nou. Săgețile vă ajută să vă alegeți pariul, care vă reamintesc din nou că acesta variază între 20 de cenți de euro și 100 de euro. Jocul are o caracteristică foarte interesantă numită „bliț” (pictogramă mică în stânga jos), care face jocul să se joace mult mai repede. Există, de asemenea, o pictogramă mut dacă vă distrage atenția.

Avantaje:

Fuzionarea inelelor și a zonelor simbol prin transformare ;

Creșterea progresivă a multiplicatorului consumând altul (lipici sălbatic);

Rotiri gratuite în care multiplicatorul progresiv nu este resetat ;

Volatilitate ridicată și multiplicator de profit de maxim 5000x.

Dezavantaje:

Benzile personalizate RTP sunt ceva de care trebuie să vă feriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri