Mark Jarvis – recenzie

Mark Jarvis este o casă de pariuri din Marea Britanie, fondată în urmă cu peste o jumătate de secol în Leicester. În acest timp, a deschis mai mult de șaptezeci de locații în toată țara. Cele mai multe dintre acestea sunt în Midlands și în sudul Yorkshire. În plus, Mark Jarvis a început o colaborare cu Corbett Sports pentru a-și lansa prezența online sub numele de Mark Jarvis Bet. Aceasta deține o licență din partea UK Gambling Commission (UKGC).

Avantaje

Site-ul Mark Jarvis este intuitiv și are un aspect plăcut. Operatorul este licențiat și promovează jocurile de noroc în mod responsabil. Mai mult, oferă ghiduri despre sporturi, sloturi, jocuri de masă, e-sporturi și multe altele.

Pariuri gratuite și bonusuri

Clienții noi primesc un bonus de bun venit de 5 lire, însă trebuie să parieze această sumă de două ori. Casa de pariuri sportive se angajează să îi crediteze cu alte 5 lire dacă pierd pariul. În afară de bonusul de bun venit, operatorul le oferă clienților deja existenți promoții pentru pariuri sportive în curs de desfășurare. Există inclusiv câteva bonusuri de cazinou online. 

Clienții existenți sunt eligibili pentru bonusuri din trei categorii: Live Casino Cashback, Mobile Mania Wednesdays și Jocul săptămânii. Dacă te înscrii într-una dintre aceste categorii, citește cu atenție detaliile. Unele dintre sumele de pariere și cerințele de joc necesare pentru a obține un mic bonus sunt complexe. 

Utilizare ușoară

Site-ul Mark Jarvis se bazează pe o schemă de culori galben-negru. Așadar, e ușor de parcurs și de citit, chiar dacă nuanțele nu sunt pe gustul oricui. Casa de pariuri sportive este de încredere când vine vorba de transparență. Licența și legalitatea sa sunt ușor de verificat în partea de jos a paginii de start. În plus, platforma este ușor de utilizat. În partea de sus a paginii de start, fiecare secțiune de jocuri de noroc este marcată în mod clar. Secțiunea de înregistrare și autentificare nu este greu de accesat. 

Nu este nevoie de mai mult de un clic pentru a primi acces la pariuri sportive, jocuri de masă, sloturi sau orice altceva pe care vrei să pariezi. Mai mult, site-ul se încarcă într-un interval de timp destul de impresionant și este disponibil atât pe mobil, cât și pe desktop. 

Depunere și retragere

Jucătorilor online le place să aibă varietate atunci când vine vorba de pariuri și opțiuni de plată. Cazinourile online și casele de pariuri acceptă de obicei toate cardurile de credit și de debit importante. De asemenea, utilizatorilor le plac alternativele precum criptomonede și portofelele electronice. Din păcate, metodele de depunere și retragere de la Mark Jarvis sunt cam limitate. Doar cardurile majore de debit și de credit sunt acceptate pentru depuneri și retrageri.

Securitate

Mark Jarvis are o licență valabilă pentru Marea Britanie și Irlanda. Ei sunt reglementați de FSB Technology (UK) Ltd., care deține o licență de pariuri sportive pentru operatorul din Irlanda. Mark Jarvis este, de asemenea, reglementat de Betting (Amendament) Act 2015.

Serviciul clienți

Casa de pariuri sportive oferă servicii de asistență prin telefon. Apelurile sunt gratuite pentru toți jucătorii din Marea Britanie. Acesta este fără îndoială un lucru grozav, dar contactul telefonic este posibil doar într-un interval de timp limitat, de luni până sâmbătă. Duminica, orele de asistență sunt și mai limitate. 

Casa de pariuri nu are nici o secțiune de întrebări frecvente și nici o funcție de asistență prin chat live 24/7. Dacă ești mai convenționali și preferi operatorii mici, poți să îi oferi, totuși, o șansă. 

Bonusuri și premii

Casa de pariuri sportive dezamăgește și atunci când vine vorba de programe VIP și bonusuri. Absența unui program de recompense i-a făcut pe unii pariori să creadă că platforma este o înșelătorie, deși nu e cazul. Acesta este un aspect la care operatorul trebuie să mai lucreze. Oferă însă unele promoții lunare sau recurente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *