Lozuri online – metoda contemporană de pariere

Mulți dintre noi își amintesc încă jocurile cu lozuri pe care le răzuiam în speranța de a da peste simboluri câștigătoare. Acum, aceste jocuri s-au mutat în sfera online. Ce nu s-a schimbat, însă, e faptul că poți câștiga bani cu ele. Află cum poți juca, unde poți găsi astfel de jocuri și tot ce trebuie să știi despre lozuri. Sperăm că aceste informații îți vor fi de folos.

Regulile jocurilor cu lozuri

Jocul începe când cumperi lozul. În funcție de cazinoul online pe care îl alegi, prețurile pot varia. Lozurile propriu-zise sunt împărțite în grile de 3×3, 4×4 sau 5×5. Trebuie să plasezi un pariu și apoi să deschizi pătratele unul câte unul sau să selectezi opțiunea care face ca toate pătratele să se deschidă automat. Pentru a câștiga, ai nevoie de o serie de simboluri care să se potrivească. Îți poți calcula câștigurile cu ajutorul tabelului special care însoțește fiecare joc. De exemplu, dacă ai 3 pătrate cu același simbol, vei câștiga un premiu în bani a cărui valoare depinde de valoarea pariului tău inițial.

Ai la dispoziție și o monedă virtuală, cu care poți „răzui” lozul. Alternativa e oferită de butonul „Arată tot”, care dezvăluie conținutul tuturor pătratelor în același timp. Dacă vrei să obții informații despre premiile pe care le aduc diferitele simboluri, trebuie să folosești butonul în formă de semnul întrebării sau litera „i” de pe ecran.

Ce tipuri de jocuri cu lozuri se găsesc?

Există o paletă largă de jocuri cu lozuri de răzuit. Poți da peste variante cu fructe, cu personaje din benzi desenate sau cu animale. În unele versiuni, simbolurile sunt sub formă de animale. Toate au, însă, aceleași reguli.

În versiunile mai vechi ale jocului online, trebuie să răzuiești pătratele unul câte unul, folosind o monedă virtuală. Alte versiuni au o funcție automată, care descoperă toate pătratele. Cele mai recente variante oferă și opțiunea manuală, și cea automată.

Important de menționat e și faptul că unele platforme de pariuri online pun la dispoziție jocuri cu lozuri la care poate fi câștigat jackpot-ul cel mare. Poți face asta dacă nimerești un anume număr de simboluri identice, prezentate în tabelul jocului. Noi, firește, ne dorim ca toți jucătorii să obțină câștiguri cât mai mari când „răzuiesc” lozurile.

Bonusuri și oferte

Bonusurile sunt rare în acest gen de joc, dar există oricum. Unele versiuni conțin simboluri care îți dublează câștigurile. Dacă un astfel de simbol, numit Scatter, apare pe ecran, atunci câștigurile tale capătă o valoare de două ori mai mare decât pariul inițail. Pentru a afla dacă jocul selectat vine cu astfel de oferte, trebuie să accesezi meniul „Ajutor”, în care poți analiza toate ofertele în detaliu. Meniul conține informații complete despre toate combinațiile câștigătoare și bonusuri posibile.

Paariuri online cu lozuri

Strategii și sfaturi pentru jocurile cu lozuri

Lozurile sunt cunoscute ca jocuri de noroc. Nu există nicio strategie câștigătoare care să poată fi aplicată asupra lozurilor virtuale. Totuși, am vrea să îți dăm câteva sfaturi care credem că îți vor fi de folos.

Cel mai important este să eviți să cumperi un număr mare de lozuri. Unii pariori cred că, dacă nu au câștigat la primele încercări, trebuie să cumpere și mai multe lozuri, pentru că norocul li se va schimba. Acest lucru e fals, căci cazinoul e mereu avantajat. Dacă nu ai avut succes de la bun început, e bine să renunți pentru moment.

Dacă ai deja experiență cu lozuri reale, poate îți amintești că numărul lor nu era o garanție că vei câștiga. Nu încerca să compensezi pentru pierderi pariind mai mult. Nu aștepta să ți se întoarcă norocul – renunță cât încă mai poți.

Să câștigăm jackpot-ul cu lozuri

Unde se găsesc jocuri cu lozuri online?

Multe cazinouri online oferă jocuri cu lozuri. Utilizatorii pot testa și versiunile demo, în care jocul e gratuit: descoperi pătratele și faci simbolurile să apară, dar punctele câștigate sunt tot virtuale. Există, însă, și variante în care poți paria bani reali. În acest caz, trebuie să te înregistrezi pe platforma online, să faci o depunere, să cumperi lozuri și să plasezi pariuri. Îți stau la dispoziție următoarele site-uri:

Efbet;

SlotV;

22Bet;

Betwinner;

Melbet;

… și altele!

Care sunt cele mai populare jocuri cu lozuri pe internet?

Pasionații de lozuri pot accesa o mulțime de jocuri în cazinourile online. Firește, există și unele care atrag un număr impresionant de fani, așa că am vrea să ți le împărtășim, ca să te poți bucura și tu de plăcerea de a răzui lozuri virtuale:

Piggy Bank Scratch

Kitty Ca$h Scratch

Scratch Match

Dragons’s Scroll

Cops & Robbers

Blood Bank Scratch

Cast for Cash Scratch

Scratch Soccer

Lozuri tradiționale, pe hârtie

Poți găsi aceste jocuri pe platformele online pe care ți le-am prezentat în ghidul nostru. Toate includ și versiuni demo, pe care le poți activa fără a te înregistra. Totuși, ai și opțiunea de a paria bani reali și de a câștiga premii considerabile. E de la sine înțeles că în cazinourile online vei da peste zeci, dacă nu chiar sute de jocuri.

Impresii finale

Dacă îți plac jocurile de noroc, lozurile îți pot provoca o multitudine de emoții. Poți câștiga sume mici sau jackpot-uri mari – și chiar sperăm să o faci. Jocurile sunt simple și ușor de înțeles. Tot ce trebuie să faci este să deschizi pătratele și să speri ca simbolurile care apar să fie câștigătoare.

Dacă te numeri printre cei care își amintesc cu nostalgie lozurile cu piramide, trifoi și alte simboluri de acest fel, atunci vei descoperi că nu e nimic care să nu îți placă la versiunile online. Nu există strategii și nici căi de a manipula sistemul. Norocul e singura armă la care putem spera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *