Live chat pe Skybet

Dacă introduci o întrebare legată de chat-ul live al Skybet, vei fi direcționat către o listă de subiecte populare, precum Sezonul de fotbal 2021/22, Curse de cai, Contul meu, Utilizator nou, Oferte și promoții și Întrebări legate de banking. În momentul în care am scris acest articole, printre subiectele populare se găseau Cash out, Pariurile mele deschise și decontate, Informații despre pariuri gratuite. Acestea aveau multe milioane de vizualizări. Dacă nu alegi niciuna dintre aceste variante, ai la dispoziție opțiunea „Aveți nevoie de mai mult ajutor” și butonul „Contactați-ne”. Dă clic pe buton. 

După ce o faci, vei fi întrebat în legătură cu ce contactezi echipa Skybet și va trebui să îți scrii întrebarea. Să spunem că este ceva foarte general, cum ar fi „Cont”. Dacă tastezi „cont”, vei primi următoarele opțiuni: 

„Doriți să vă recuperați numele de utilizator sau PIN-ul?” 

'; } else { echo '
'; } ?>

Ești informat că trebuie să îți recuperez întâi ID-ul dacă ai uitat și ID-ul, și PIN-ul. Ai la dispoziție un link pe care trebuie să dai clic. Acesta te va duce la secțiunea în care îți poți recupera datele. Orice e-mail pe care îl vei primi de la Skybet va include ID-ul tău de utilizator.

Trebuie să treci printr-o variantă „aprofundată” a procedurii de recuperare a ID-ului. Ca parte a acestui proces, va fi nevoie de codul poștal pe care l-ai folosit la înregistrare. Adresa de e-mail ar putea fi și ea mai veche – cea pe care ai folosit-o când ai creat contul. 

Dacă ți-ai uitat doar PIN-ul, Skybet îți oferă un link pe care poți face clic pentru a-l recupera sau schimba.

Oricare ar fi problema pe care o ai, informațiile de pe pagina de asistență nu vor răspunde neapărat la ea. Vei vedea, deci, un buton cu eticheta „Încă mai ai nevoie de ajutor?”. Dă clic pe acesta și vei fi direcționat spre pagina de live chat. Ți se vor mai pune la dispoziție și alte câteva opțiuni de ajutor, cum ar fi mesagerie sau e-mail. 

Dă clic pe live chat. Ți se vor cere numele, prenumele, adresa de e-mail și categoria întrebării. Categoriile includ autentificare, verificare, depuneri, retrageri și multe altele. Ți se va spune ce număr de ordin ai și cel mai probabil ți se va cere să aștepți. 

Pe 21 aprilie anul trecut, Skybet a postat în secțiunea de contact pentru reclamații:

„În prezent, operăm doar prin live chat și e-mail”. În plus, menționează că oricine dorește mai multe informații legate de serviciile de pe platformă în timpul lockdownului poate da clic pe linkul care duce spre pagina de asistență. Acolo se află o listă de întrebări frecvente legate de COVID. Adresa de e-mail care acceptă cereri de asistență și reclamații este complaints@skybettingandgaming.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri