Live chat pe Pokerstars

Pokerstars nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cea mai mare platformă de poker online din lume. Te-ai aștepta ca chatul lor live să fie la cele mai înalte standarde, ceea ce se și întâmplă. Dacă cauți live chat, vei fi direcționat către site-ul cu domeniul țării în care te afli. Cu un VPN, poți accesa orice alt domeniu. Dacă nu ai VPN, vei fi direcționat automat către cel din țara ta.

Așa vei ajunge la pagina de ajutor. Primul lucru pe care îl vei vedea este o listă cu cele mai vizualizate articole. Problemele frecvente pentru care oamenii caută ajutor sunt:

  • Carduri: Confirmarea tranzacțiilor cu 3D Secure
  • Documente furnizate – Depunere nereușită 
  • Probleme de software – Cuferele nu se deschid
  • Ștergerea/actualizarea detaliilor cardului
  • Depuneri și retrageri: Metode de plată disponibile
  • Transmiterea fișierelor LOG
  • Carduri: Numărul de verificare a cardului (CVN)
  • Retrageri: Instrucțiuni generale

În partea dreaptă, vei vedea o listă de categorii, cum ar fi Depuneri și retrageri. Fiecare categorie are o listă de subcategorii. Deasupra acestei liste, există un buton mare și verde intitulat „Contactați-ne”. Cu ajutorul lui vei fi direcționat către un scurt formular. Ți se va cere să îți introduci adresa de e-mail, limba, întrebarea și un mesaj cu subiect și corp. Aceste informații sunt obligatorii. De asemenea, dacă vrei, poți alege o categorie și o subcategorie. 

'; } else { echo '
'; } ?>

Cele de mai sus sunt pentru utilizatorii de desktop. Utilizatorii de telefoane mobile pot accesa serviciul de asistență sub pictograma Account (Cont), din secțiunea Help (Ajutor).

Poți accesa live chatul și în timp ce joci. La masa de joc, accesează fila Chat și introdu mesajul în câmpul care se deschide. Apasă Enter, iar textul tău va apărea la masă. Pe mobil, atinge caseta de chat. Aceasta se va mări pe ecran și îți va permite să îți tastezi mesajul.

Unii utilizatori se plâng de faptul că nu pot vedea chatul altor jucători la mesele de poker. Operatorul sugerează că motivul ar fi o modificare accidentală pe care ai făcut-o la opțiunile de vizibilitate a chatului din contul tău. Poți debloca chaturile jucătorilor făcând clic dreapta pe pictograma cu imaginea lor și debifând opțiunea Block Chat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri