Live chat pe Netbet

NetBet este o casă de pariuri online specializată în pariuri sportive, care se laudă cu o rată de plată de 96,54% în 2019. Este populară printre fanii sporturilor, care au la dispoziție o varietate de jocuri din care pot alege: fotbal, tenis, cricket, rugby, golf și multe altele. Înainte de a paria, însă, trebuie să verifici cotele. Asta te poate ajuta să estimezi potențialele câștiguri. 

Când accesezi site-ul, mergi la Centrul de asistență. Poți introduce întrebarea sau problema cu care te confrunți într-o casetă din partea de sus. Mai jos, veți vedea un număr de categorii; mai exact, opt. Acestea sunt: Plăți, Contul meu, Bonusuri, Jocuri și Pariuri, Termeni și condiții, Joc responsabil, Despre noi și Contactează-ne.

Categoria Plăți include informații despre metodele de plată, retrageri și o listă de întrebări frecvente. La rubrica Contul meu există, de asemenea, o listă de întrebări frecvente. La rubrica Bonusuri găsești informații suplimentare față de cele de pe pagina principală. Pagina de start oferă detalii numai despre bonusul de bun venit, care este de 50 de lire sterline. Utilizatorii care vor să profite de el trebuie să se înregistreze pe NetBet, să introducă WELCOME50 în caseta Cod de bonus și apoi să ruleze depunerea pentru a revendica oferta. 

'; } else { echo '
'; } ?>

În ceea ce privește celelalte bonusuri de pe NetBet Sport, există așa-numita promoție Golden Goal, care presupune un pariu de numai o liră. Poți câștiga de la 1.000 de lire sterline pe grilele mai mici până la peste 20.000 de lire sterline pe cele mai mari. Asta face ca Golden Goal să fie una dintre cele mai populare promoții de pe site. 

În afară de pariuri sportive, NetBet are și un cazinou, poker, un așa-numit Club al Jucătorilor (Players Club), unde poți face schimb de impresii și expertiză cu alți jucători, și tutoriale. Informații suplimentare despre acestea găsești în secțiunea Jocuri și Pariuri. Există chiar și un loto. Secțiunea Termeni și condiții conține informații despre politica de confidențialitate și cookie-uri, securitate și politica de reclamații a platformei.

La rubrica „Contactează-ne” vei afla că NetBet are o echipă dedicată pentru asistență. Ți se dau asigurări că experții din această echipă vor fi încântați să îți răspundă la întrebări. Poți lua legătura cu ei prin e-mail. În formularul de contact, introdu numele, prenumele, adresa de e-mail și întrebarea pe care vrei să o adresezi. Toate aceste informații sunt obligatorii. Apoi, trebuie doar să apeși butonul TRIMITE MESAJ. Alternativ, poți folosi serviciul de live chat pentru a lua legătura cu echipa de asistență. Nu trebuie să apeși decât pe un singur buton, iar live chatul este disponibil între 9:00 și 23:00, ora Regatului Unit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri