Live chat pe Betking

Există mai multe moduri prin care poți contacta serviciul de asistență oferit de Betking. Linia de asistență pentru clienți este 01-2777247. Dacă vrei să iei legătura cu echipa prin chat live, trebuie să accesezi pagina de ajutor. Sub linia de asistență pentru clienți există un link în acest sens. Când faci clic pe el, se deschide o fereastră. Acolo ți se cer numele complet, adresa de e-mail și numărul de telefon. Apoi poți introduce mesajul pe care vrei să îl transmiți echipei în câmpul „Descriere”. În final, apasă pe „Conversează acum” (chat now).

Numărul de Whatsapp al serviciului de asistență este 08158360218. De asemenea, poți folosi e-mailul cs@betking.com. Există link-uri către serviciul clienți și pe Twitter, Facebook și Instagram. Nu în ultimul rând, este furnizată o adresă fizică.

Site-ul de pariuri are o listă foarte extinsă de întrebări frecvente. Printre acestea se numără:

  • Cum deschid un cont?
  • Care sunt mizele minime și maxime pe care le pot alege?
  • Cum funcționează bonusul acumulat de 225%?
  • Trebuie să plătesc ca să mă înregistrez pe BetKing? (Nu.)
  • În ce valute pot paria? (Momentan, doar în naira, moneda națională a Nigeriei)
  • Cum îmi recuperez datele de conectare?
  • Care este cea mai mică sumă pe care o pot retrage agenții și utilizatorii online?
  • Pot să îmi schimb numele de utilizator? (Nu.)
  • Care este miza minimă pentru pariuri combinate sau de sistem?

Formularea reclamațiilor sau a sugestiilor

Utilizatorii care doresc să facă o reclamație sau o sugestie trebuie să ia legătura cu serviciul clienți sau să trimită un e-mail la BetKing folosind adresa de mai sus. Apoi, reclamația este transmisă unui angajat care va răspunde în mod corespunzător. În cazul în care reclamația nu este rezolvată satisfăcător, angajatul îți va trimite un e-mail sau un mesaj intern, transmițându-ți și decizia finală.

Sugestiile și reclamațiile trebuie să fie întotdeauna transmise în scris către serviciul clienți, fie prin e-mail, fax, poștă sau mesaj intern. Reclamațiile privind soluționarea, rediscutarea sau acceptarea unui pariu nu vor fi luate în considerare dacă nu sunt transmise prin serviciul clienți. Ele trebuie depuse în termen de 30 de zile de la evenimentul pe care s-a pariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *